ELLA ERTESİ GÜN HAPI İŞE YARAMADI HAMİLEYİM..

Tamam da ilacın kullanım amacı korunmasız ilişki sonrası kullanılması zaten . Sonucta ilk oniki saatte ilaç alındığında % 95 oranında koruma sağlıyordu . Emzirmeme adetim düzensiz olmasına rağmen hala o yüzde beşlik kısma nasıl denk geldim anlayamıyorum gerçekten.

doğumdan sonraki 1 yıl ciddi korunma isteyen bir yıldır. 2. gebeliklerin çoğu bu dönemde olur. rahim sperme alışıktır ve taze doğumdan çıkmıştır. ela mela bi işe yaramaz yani canım :) bence bu kadar da laf etme. kısmet. doğacağı varmış. Allahın dediği olur.

doğumdan sonraki 1 yıl ciddi korunma isteyen bir yıldır. 2. gebeliklerin çoğu bu dönemde olur. rahim sperme alışıktır ve taze doğumdan çıkmıştır. ela mela bi işe yaramaz yani canım :) bence bu kadar da laf etme. kısmet. doğacağı varmış. Allahın dediği olur.
Yok Canım alıştım artık cok sükür diyorum sağlıklı olsun da yeter. Dün kalp atışını da duyduk kızım 7 haftalıkken kalbini duyurmuştu yeni gelen baya hızlı beş artı beş haftada duyduk :)

İnş seninkide saglıcakla doğar

Yok Canım alıştım artık cok sükür diyorum sağlıklı olsun da yeter. Dün kalp atışını da duyduk kızım 7 haftalıkken kalbini duyurmuştu yeni gelen baya hızlı beş artı beş haftada duyduk :)

ay maşaAllah :) ne güzel dünyaya bir can getirmek. Bedeninde onu taşımak. Bu mucize başka bişi. Çevremde o kadar anne olmayı bekleyen kadın var ki... şükürler olsun Rabbimize bizlere nasip etmiş.

hayırlısı olsun ne diyelim her şey de vardır bir hayır biz de her ay beklememize rağmen bir şey yok şunu anladım ne kadar hesaplasak ta ne kadar çok istesek de Allah nasip etmedikçe olmuuyyooorr bide dikkat ediyorum hep gebeliği düşünmeyenler hamile kalıyor biz de istemesek mi acabaaa ??! kafamda deli sorularrrr :KK34:

hayırlısı olsun ne diyelim her şey de vardır bir hayır biz de her ay beklememize rağmen bir şey yok şunu anladım ne kadar hesaplasak ta ne kadar çok istesek de Allah nasip etmedikçe olmuuyyooorr bide dikkat ediyorum hep gebeliği düşünmeyenler hamile kalıyor biz de istemesek mi acabaaa ??! kafamda deli sorularrrr :KK34:

bu kadar takıntı yaptığın için olmuyor canım, aynı şeyi 2 sene yaşadım ordan biliyorum.

Bende ella kullandım ama hamıle kaldım.Hamile kaldığının farkında olmadan ella kullanan ve doğum yapmış olan arkadaşlar var mı bebekleri sağlıklı mı

Back
X