ella ertesi gun hapı kullanan var mı ?

efullim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
10
0
1
32
Ben kafayı yemek üzereyim 31 ekimde sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. direk olayı anlatıyorum. Ben ustteydim farkına bile varmadım bosaldıgını napıyosun diyince anladım ve kalkıp sildim. Hissetmedigim için denk geldimi bilmiyorum ama ilişkiden 13 saat sonra ella İçtim. Şuan çok korkuyorum bir ilki yaşıyorum lütfen yardım edin. Hap etkilimi hamileymisim gibine geliyor aklımdan cıkaramıyorum normalde zaten adet duzensizligim var Hesaplamalarıma göre 14 kasımda adet olmam lazım ama ya olmasam o_O

Sürtünme yoluyla hamile kalmak imkansız olmasada çok zor bi ihtimal ve ertesi gün haplarıda %100 engelliyor hamileliği diyede bişey yok büyük ihtimal hamile değilsindir ama kuzenim bu şekilde hamile kaldı onuda belirtmek isterim..

Bir hap varmış düşük tehlikesi olduğu için kullanması istenmiyormus ama bu hapı düşük yapmak için kullananlar varmış acaba çok geçmeden kullansammı? Hayatımda pismalık nedir bilmeyen ben en büyük pişmanlığı yaşıyorum :KK43::KK43:

Bir hap varmış düşük tehlikesi olduğu için kullanması istenmiyormus ama bu hapı düşük yapmak için kullananlar varmış acaba çok geçmeden kullansammı? Hayatımda pismalık nedir bilmeyen ben en büyük pişmanlığı yaşıyorum :KK43::KK43:
Kafana göre ilaç kullanmanı önermem aksi takdirde telafisi olmayan durumlar yaşayabilirsin bu kadarda evham yapma büyük olasılıkla hamile falan değilsin 10binde 1 ihtimal sana vuracak değil ya :)

yaaa kızlar biri bana cevap versinn. cuma günü eşimle korunmasız ilişkiye girdik, ertesi gün ella içtim. dün de aksi gibi prezervatif içimde kaldı 10-15 dk sonra çıkarabildim. çıkardığımda içi boştu :( hamile kalma ihtimalim var mıdır??

Back
X