Ella ertesi gün hapı

merve789654

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
20
1
6
33
adet döngümün 8. günü eşimle korunmasız olarak birlikte olduk ortalama 29-30 günlük bi döngü sürem var. ilişkiden 24-25 saat sonra da Ella içtim. gebelik ihtimali var mı?i

adet döngümün 8. günü eşimle korunmasız olarak birlikte olduk ortalama 29-30 günlük bi döngü sürem var. ilişkiden 24-25 saat sonra da Ella içtim. gebelik ihtimali var mı?
Prospektüsün de yazıyor olması lazım. Ertesi gün hapları %100 korunma yöntemi değildir diye biliyorum. Açıklamasında kaç saatte kadar alınması gerektiği yazıyordur. Umarım hamile değilsinizdir. Doğum kontrol hap kullanmanızı tavsiye ederim en azından korunursunuz. Bi de senin soru sorduğun şekil de kızların sana yardımcı olabileceğini sanmıyorum.

Ertesi gun hapi en etkili ilk 12 saat icinde alindigi zaman olur. Sonra vakit ilerledikce etkisi azalir. 24 saat iyi bi aralik gene de 72 saate kadar alinabilir yaziyordu benim aldiklarimda ama etkisi azalir diyordu. Ama hormonlari alt ust eden birsey. Mumkunse en az 6 ay bir daha kullanmayin.

Yılda en fazla 2 sefer kullanılmadır diye video dinlemiştim bende. Doktorlar hiç tavsi etmiyor. En güzeli doğum kontrol hapı düzelin kullanıldıktan sonra sorun çıkarmıyor. İstediğin zaman da bırakıp bebek sahibi de olabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…