• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella, Ertesi gun hapi

gamze264

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
8
1
1
Merhabalar. 1 Kasım'da adet oldum ortalama 1 hfta sürüyor adetim. Ayin 10da nişanlım ile korunmasiz ilişkiye girdik ertesi sabah hemen ella kullandim ama burdaki yorumlari gorunce tedirgin oldum. Adetimin baslangicinin 10. Gunuydu iliskimiz. Yumurlama donemi 11 ve 17. Gunu olarak geçiyor. Bazi yerlerde bu donemde ellanin fayda etmeyecegi yazıyor sizce sorun çıkar mi 🥹

Merhabalar. 1 Kasım'da adet oldum ortalama 1 hfta sürüyor adetim. Ayin 10da nişanlım ile korunmasiz ilişkiye girdik ertesi sabah hemen ella kullandim ama burdaki yorumlari gorunce tedirgin oldum. Adetimin baslangicinin 10. Gunuydu iliskimiz. Yumurlama donemi 11 ve 17. Gunu olarak geçiyor. Bazi yerlerde bu donemde ellanin fayda etmeyecegi yazıyor sizce sorun çıkar mi 🥹
Çıkarsa düğünü öne alırsınız napak

Çıkabilir korunmasız ilişki sonrası spiral gebeliği engeller zaten ella kilo varsa etki etmez yumurtlama varsa da gebelik oluşabilir 10 kasımda ilişki yaşadıysan spiral taktır

Ertesi gün haplarının koruyuculuğu düşüyor yumurtlama döneminde, sperm içeride 3 gün canlı kalabiliyor zaten yani içene kadar döllenmiş olabilir, hamilelik ihtimal var gibi.

içine boşalmadıysa nişanlın eminse ihtimali çok düşük, boşuna ella kullanmışsın. bu kadar tedirgin oluyorsanız hamile kalmaya prezervatif ile korunabilirsiniz.

Back
X