Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende ella kullandm regl 6 gun gecikti idrar testi negatif cikti. Bosalma olmamisti surtunme yoluyla biseyler yasamistik.sizce test dogru mudurMerhaba. Becikti birkac kez Ella kullanmistim. Duzensizlik yapabiliyor. Eger hamile olsaydiniz kan testinde cikardi diye dusunuyorum.
Merhaba bende ella kullandm regl 6 gun gecikti idrar testi negatif cikti. Bosalma olmamisti surtunme yoluyla biseyler yasamistik.sizce test dogru mudur
Doğrudur. Ella kullanınca benim 49 gün sonra gelmişti adetim. Hamilelik yoktur![]()
takıldığım nokta kürtajı engelleyen bir yasa kanun maddesi yok. niye yapmıyorlarmıs ki?Bu siteye sirf benim gibi ella hapini kullabip delirmek uzere olanlara yasadiklarimi anlatmak icin uye oldum.simdi yaklasik 40 gundur suren beni hayattan kopartan 32 yasimda 40 kiloya dusmeme sebep olan ilk cinsel deneyimim ve ella hapini anlatmak istiyorum.erkek arkadasimla geri cekilme yontemi ile birlikte olduk adetimin son gunu.ben adetli iken hamile kalinmaz sanirdim cunku dedigim gibi cinsellikle ilgili hicbir bilgim yoktu.iliskiden sonra icime bi kurt dustu acaba hamile kalabilir miyim die.hemen oturdum internetin basina.adetin son gunu hamile kalinir mi? Baslikli tum yazilari okudum.o da ne? Bir kadin yumurtlama zamani basta olmak uzere hemen hemen hergun hamile kalabilirmis!!!basimdan kaynar sular dokuldu! Napicam ben dedim.bi arkadasima acildim bana hemen ella hapi almam gerektigini soyledi.yaklasik 24-25 saat sonra ella hapini aldim.aldigim dakiladan itibaren kasiklarimda bacaklarimda batma karnimda batma goguslerimden sanki biseyler cekiliyomus gibi bir his..yine internet denen o bilgi kirliligi dolu yere bakiyorum.o da ne? Bunlar da hamilelik belirtisi diyor.inanir misiniz 48 kilodan 40 kiloya dustum.hikaye bitmedi durun.iliskinin 16.gunu hemen doktora kostum gebelik testine 0.100 birazcik rahatladim.adetime daha cok vardi ve ben bu testin erken oldugunu dusundum.1 hafta sonra yine kan testi o da 0.100 .tabi evde yaptigim idrar testlerini saymiyorum bile.adet gunum 2-3gun gecti olmadim.yine bi test yaptim o da ne? Pozitifhemen korkmayin durun ben okb hastasiyim.takinti hastaligim var.aslinda testte tek cizgi var ama durdukca diger cizginin de izi cikmis.allahim deliricem ben olmek istiyordum artik.yine kosa kosa doktora gittim.bu arada ilceden ile gidiyorum..ama nasil agliyorum gormeniz lazim.evli olmadigim icin cocugu aldirmak istiyordum.bunun bulundugum ildeki ozel hastanelerde degil merdiven alti kliniklerde yapildigini ogrenince dunyam ikinci kere yikildi.ölür muyum sakat mi kalirim yumurtaliklarima bi zarar mi gelir? Aklimdan milyonlarca soru gecti.ben zaten elden avuctan ciktim test sonucunu almaliydim.sordum test cikti mi dedim.yok dediler ben cikmadi zannettim.nezaman cikar dedim.gebelik yok dediler.aman tanrim ben hala inanmiyorum.muayne olcam dedim.doktor ultrasonla bakti suan oyle bisey yok tarlusal kullan adet olmazsan 10 gun icinde yine gel ddi.allahim sen kimseyi darda koyma.doktor yok dedi testler negatif ama adetimin ustunden 10 gun gecti ama hala adet yok.ne uyku ne yemek hicbisey yok bende.32 yil sonra yasadigim ilk cinsel deneyim basima neler acmisti...ve evet arkadaslar bugun adetim geldi.allahimmm sen kimseyi korktuguna ugratma sen kimseyi darda koyma.biliyorum biraz uzun yazdim ama bi cok kisi bu korkuyu yasiyor.arkadaslar ella 100 de yuz korumasa da bayagi etkili bir ilac.adetiniz gecikirse korkmayin ama lutfrn rahatlamak adina kanda gebelik testi yaptirin.idrar testleri cok guvenilir degil cunku.ha ben son bi kez yine kan testi yaptircam.nolur nolmaz yine korkuyorum.iste boyle arkadaslar.allah beni ferahlatti darisi sizin basiniza.sorulariniz olursa cevaplayabilirim.sunu da soylemeden gecemicem.bi daha asssssla evlenmeden cinsellik yasamicam asla.ne cektigimi bi ben bi allah bilir...
alınan karar boyle galıba anladım.ınsıyatıf meselesı özel olunca haklısınız10.haftaya kadar yasanin izin verdigini biliyorum ama benim yasadigim ildeki ozel hastaneler yapmiyormus.nedenini bilmiyorum....
Nasıl erken dönem de? Iliskiden hemen sonramıErken donemde kullanilirsa etki ediyor canim.ama unutmayin hormon yuklu bir ilac adetinizi geciktirecektir ve yuzde yuz koruma degil..
Birde zayiflatiyor demissin arkadasta 48 kilo birşey olur mu acabaErken donemde kullanilirsa etki ediyor canim.ama unutmayin hormon yuklu bir ilac adetinizi geciktirecektir ve yuzde yuz koruma degil..
Anladim tsklerZayiflamam benim olayi cok kafama takmam yuzundendi.ne uyudum ne yemek yedim ilacla ilgisi yok yani..ilac 120 saate kadar etkili deniliyor ama ben 24-25 saatte almistim