Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsam ne yapmam gerekiyo10 güne kadar gecikme yapabiliyor hap
Ne kadar gecikebilir? Ne yapmam gerekiyo İliskiden 22 gün sonra kan testi verdim olsaydı gebelik çıkardı değil miHap hormon dengesini bozdugu icin adet gecikmesi yapabiliyor.
Cikardi merak etmeyin. Gecikme suresi kisiden kisiye degisiyor hic gecikmeyende oluyor bir ay gecikende.Ne kadar gecikebilir? Ne yapmam gerekiyo İliskiden 22 gün sonra kan testi verdim olsaydı gebelik çıkardı değil mi
Doktora gitmem gerekiyor mu acabaCikardi merak etmeyin. Gecikme suresi kisiden kisiye degisiyor hic gecikmeyende oluyor bir ay gecikende.
Iciniz rahat edicekse gidin. Kac gun gecikti adetiniz?Doktora gitmem gerekiyor mu acaba
Iciniz rahat edicekse gidin. Kac gun gecikti
O zaman doktora gitmenize gerek yok bekleyin ben bayagi gecikti sandim. Adet getirici caylar icebilirsiniz bu arada.1hafta geçti ayın 22sinde beta hcg testi verdim
Doktor ilaç mı verir acaba adet söktürücü falan
3 gün emzirmedim mama verdim sürekli sağdım sütüEmzirmiyormusunuz? Ellayı nasıl içtini söktürücü içilebiliniyor mu?
Gebelik olsa çıkardı değil miO zaman doktora gitmenize gerek yok bekleyin ben bayagi gecikti sandim. Adet getirici caylar icebilirsiniz bu arada.
Bekleyin biraz daha. Devam ederse gidersiniz söktürücü verir mi bilmiyorum süte geçen bi şey değilse verir. Ama neden korunmuyorsunuz ki normalde bile çok zararlı bi hapken siz emziren bi annesiniz size zararı daha fazla1hafta geçti ayın 22sinde beta hcg testi verdim
Doktor ilaç mı verir acaba adet söktürücü falan
Korunuyoruz ama bir hata oldu yoksa asla içmem .Bu kadar zararlı olduğunu bilseydim kullanmazdim. korkudan kullandım çünkü bebegim çok küçükBekleyin biraz daha. Devam ederse gidersiniz söktürücü verir mi bilmiyorum süte geçen bi şey değilse verir. Ama neden korunmuyorsunuz ki normalde bile çok zararlı bi hapken siz emziren bi annesiniz
Tüh üzücü olmuş. Siz yine de geciktirebileceğini bilin stres yapmamaya çalışınKorunuyoruz ama bir hata oldu yoksa asla içmem .Bu kadar zararlı olduğunu bilseydim kullanmazdim. korkudan kullandım çünkü bebegim çok küçük