Ella hapı hâlâ regl olmadım

gzm0

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
47
13
8
26
Merhaba ben ella hapi içtim normalde ayın 18-20si arasında regl olmam gerekiyor olmadım bta hcg testi verdim ayın 22sinde 0.2 çıktı bu gün ayın 27si hâlâ olmadım
Bu durumu yaşayan var mı?
Ne yapmam gerekiyor?

10 güne kadar gecikme yapabiliyor hap

Hap hormon dengesini bozdugu icin adet gecikmesi yapabiliyor.

Ne kadar gecikebilir? Ne yapmam gerekiyo İliskiden 22 gün sonra kan testi verdim olsaydı gebelik çıkardı değil mi
Cikardi merak etmeyin. Gecikme suresi kisiden kisiye degisiyor hic gecikmeyende oluyor bir ay gecikende.

1hafta geçti ayın 22sinde beta hcg testi verdim
Doktor ilaç mı verir acaba adet söktürücü falan

O zaman doktora gitmenize gerek yok bekleyin ben bayagi gecikti sandim. Adet getirici caylar icebilirsiniz bu arada.

Emzirmiyormusunuz? Ellayı nasıl içtini söktürücü içilebiliniyor mu?

Bekleyin biraz daha. Devam ederse gidersiniz söktürücü verir mi bilmiyorum süte geçen bi şey değilse verir. Ama neden korunmuyorsunuz ki normalde bile çok zararlı bi hapken siz emziren bi annesiniz size zararı daha fazla

Bekleyin biraz daha. Devam ederse gidersiniz söktürücü verir mi bilmiyorum süte geçen bi şey değilse verir. Ama neden korunmuyorsunuz ki normalde bile çok zararlı bi hapken siz emziren bi annesiniz
Korunuyoruz ama bir hata oldu yoksa asla içmem .Bu kadar zararlı olduğunu bilseydim kullanmazdim. korkudan kullandım çünkü bebegim çok küçük

Korunuyoruz ama bir hata oldu yoksa asla içmem .Bu kadar zararlı olduğunu bilseydim kullanmazdim. korkudan kullandım çünkü bebegim çok küçük
Tüh üzücü olmuş. Siz yine de geciktirebileceğini bilin stres yapmamaya çalışın

Back
X