ella hapı hcg değerine etki eder mi

user587688

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
5
1
1
27
23 haziran günü şüpheli bi ilişki yaşadım akşamında regl olmam gerekiyordu ve oldum döngüm 31 gün sürüyo 7 temmuz da kahverengi bi lekelenme oldu 1-2 gün sürdü daha sonra döngü günüm gelince 25 temmuzda tekrar regl oldum 4 ağustos da bi ilişki daha yaşamıştım ella hapı kullandım o ilişkide daha sonra 22 ağustos yani bundan bir hafta önce hcg testi yaptırdım 0,07 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 0,32 çıktı bu testten 3 gün sonra tekrar regl oldum ama testin yanlış sonuç vermiş olmasından korkuyorum ella içtiğim için değerle oynamış olabilir mi diye düşünüyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Gebe degilsniz bu degerin neyine takildiniz anlamadim yaptirdigini labaratuvarda bile cikabilir bu sonuclar cok normal yani bisey cikmamis

Hamile değilsin. Ellanın da değerle oynama gibi bir etkisi yok ?

23 haziranda bişey olmuş olsaydı çıkar mıydı testte sizce 2 ay geçti üzerinden ama dış gebelik ya da başka bişey olup çıkmamasından da korkuyorum

Beta hcg 5'ten küçükse, kaç olursa olsun gebe olmazsiniz. Zaten 3 kere regl olmuşsunuz. Bu kadar tedirgin olmak yorucu degil mi? Alin bir doğum kontrol hapı. Kafanız rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…