Ella hapı

remover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
52
8
1
Merhabalar ,
Nişanlımla adetimden 1 gün sonrasında (5 haziran) sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olayı olmadı ama zevk suyundan dolayı endişelendiğimiz için 3 saat sonrasında ella hapını kullandım normalde adet zamanım geldi ama olamadım ve hiçbir belirtisi ağrısı sancı yaşamıyorum acaba hap geciktirmiş olabilir mi cevaplar mısınız lütfen!!

zevk suyuyla kim hamile kalmış bu zevk suyu hamile kalınıyorsa ben niye kalamıyorum :KK64:
nekadardır oluyordunda adet şimdi nekadar gecikti ?
35 güne kadar gecikiyorsa idealdır

ya ilaçtandır yada hormonlar değişiklik gösterebilir canım
hep aynı olcak değilsinkii ara ara adet günler değişiklik yapabilir

merak etme sürtünme yoluyla hamile kalamazsın :)
Ya inşallah öyle bi durumla karşılaşmam gerçekten çok endişeleniyorum normalde hep düzenliydi 30 günde oluyorum adet ama bu ay zamanım geldi ama hiçbir belirtim yok hala sadece bir gün anlık ağrı oldu ama normal adet ağrısı değil uzun süreli değil anlık olup bitti ağrı

Ya inşallah öyle bi durumla karşılaşmam gerçekten çok endişeleniyorum normalde hep düzenliydi 30 günde oluyorum adet ama bu ay zamanım geldi ama hiçbir belirtim yok hala sadece bir gün anlık ağrı oldu ama normal adet ağrısı değil uzun süreli değil anlık olup bitti ağrı
strestt ettin çok adet stresi çok etkilerr
için rahat etmesini istiyosan istersen kan ver canım

Merhabalar ,
Nişanlımla adetimden 1 gün sonrasında (5 haziran) sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olayı olmadı ama zevk suyundan dolayı endişelendiğimiz için 3 saat sonrasında ella hapını kullandım normalde adet zamanım geldi ama olamadım ve hiçbir belirtisi ağrısı sancı yaşamıyorum acaba hap geciktirmiş olabilir mi cevaplar mısınız lütfen!!
Hap geçiktirmiştir. Ötesi imkansıza yakındır. Size tavsiyem ellayı böyle şeyler için kullanmayın. Yılda iki kereden fazla kullanmak çok zararlı. Tüm hormon dengenizi alt üst eder. Boşalma olmamış, penetrasyon olmamış. Bu durumda hamile de kalamazsınız. 😊

Hap geçiktirmiştir. Ötesi imkansıza yakındır. Size tavsiyem ellayı böyle şeyler için kullanmayın. Yılda iki kereden fazla kullanmak çok zararlı. Tüm hormon dengenizi alt üst eder. Boşalma olmamış, penetrasyon olmamış. Bu durumda hamile de kalamazsınız. 😊
Adet geciktirdiğini gördüm ama adetten hemen 1 gün sonrasında kullandığım için açıkçası pek etki etmez diye düşünmüştüm ama hala maalesef hiçbir belirti yok ağrı hissiyat gibi belirti yaşamadım 😔😔 inşallah herhangi olumsuz bi durum yaşamam 🙏🙏

İlk defa kullandım birde onun için bilgim hiç yoktu bu hapla alakalı

İlk defa kullandım birde onun için bilgim hiç yoktu bu hapla alakalı
keşke kafana göre alıp içmeseydinn iyice araştırdınmı
çıkar hemen testinde belli olur canım korkma ama hamile değilsindirrr
olsa olsa çoktan belirtilerinde çıkmıştıı
dediğim gibi strest etkilemiş olabilirrr

Ya işte o anlık tedirginlikle
keşke kafana göre alıp içmeseydinn iyice araştırdınmı
çıkar hemen testinde belli olur canım korkma ama hamile değilsindirrr
olsa olsa çoktan belirtilerinde çıkmıştıı
dediğim gibi strest etkilemiş olabilirrr
İşte o anlık endişeyle korkuyla araştırma yapmadan garantiye almak için kullandım maalesef diğer durumun riskini almamak için 😔 peki olsa ne gibi belirtiler çıkardı acaba şimdiye kadar

Ya işte o anlık tedirginlikle

İşte o anlık endişeyle korkuyla araştırma yapmadan garantiye almak için kullandım maalesef diğer durumun riskini almamak için 😔 peki olsa ne gibi belirtiler çıkardı acaba şimdiye kadar
mide bulantısıı kasıkların ara ara ağrıması fln

Bugün kasıklarımda anlık bıçak girme ağrısı gibi ağrılar vardı uzun süreli değil ama 1 dakikalık neredeyse 😔
kafanı karıştırmak istemiyorumm kasık bi hamilelikk değill adet olacağı zamanda olurr
bence bukadar kafanı kurcalamaa testini yap kafan rahat etsin

Back
X