- 8 Haziran 2008
- 79
- 11
- 298
- Konu Sahibi sebilidestan
Iliskiden 28 saat sonra ella içtim. Ama regl günüm 5 gün gecikti
Hamileriyim acaba?
Yanşıyanlar ve mı?
Hamileriyim acaba?
Yanşıyanlar ve mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ilaclar birkwc gun gecikme yapiyorFikri ve deneyimi olan yok mu![]()
İşallah yoktur. Dua edin lütfenO ilaclar birkwc gun gecikme yapiyor
TesekkurlerO ilaclar birkwc gun gecikme yapiyor
Zannetmem ertesi gun haplari duzensizlik yapiyor adi ustunde 72 saat boyunca icmeye hakkin varİşallah yoktur. Dua edin lütfen
3. Çocuğa hiç hazır değilim
hamile kalirsaniz artik kendimi besinci kattan atarim herhalde.. bir bucuk yildir hamile kalamiyorum sorun yokken.Iliskiden 28 saat sonra ella içtim. Ama regl günüm 5 gün gecikti
Hamileriyim acaba?
Yanşıyanlar ve mı?
Isallah size de hayırlısıyla nasip olsun Allah size de bir evlat nasip etsin.hamile kalirsaniz artik kendimi besinci kattan atarim herhalde.. bir bucuk yildir hamile kalamiyorum sorun yokken.
Isallah geçimedir.Zannetmem ertesi gun haplari duzensizlik yapiyor adi ustunde 72 saat boyunca icmeye hakkin var
amin iyi dilekleriniz icin sagolun. ilac gecikme yapiyor endise etmeyin. cocuklariniz kac yaslarinda?Isallah size de hayırlısıyla nasip olsun Allah size de bir evlat nasip etsin.
Ben 3. Olursa aldırmam ama sanirim kordonlarımı baglatirim
İşallah yoktur ama
10 ve 8 rabbim sağlıklı ömür versin işallah.amin iyi dilekleriniz icin sagolun. ilac gecikme yapiyor endise etmeyin. cocuklariniz kac yaslarinda?
ilik su doldurup icine mi oturdu? tesekkur ederim onerileriniz icin. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin. sogan suyu yaptim ise yaramadi simdi aslanpencesi iciyorum.10 ve 8 rabbim sağlıklı ömür versin işallah.
Bizim yeğenimizin de baya deneme sonunda 2. yılın sonunda çocuğu oldu.
İşinize yararsa eğer uyguladığı yöntem
Soğan suyu kürü yaptı ve bir leğene sıcağa yakın ılık su doldurdu(yansıyacak ılıklıkta) ve haftada 2 yaptı. Bu yöntemi 6 ay kadar uyguladı.
Şimdi bebeği 6 aylık
Amınilik su doldurup icine mi oturdu? tesekkur ederim onerileriniz icin. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin. sogan suyu yaptim ise yaramadi simdi aslanpencesi iciyorum.
bir yili geckin sure hayit tohumu hapi yuttum.. yine gebelik yok.. sicak suyu bir deneyeyim. tesekkur ederim.Amın
Evet yanmayacak kadar bir sıcak suya oturdu
Hayıt ekstratı da işe yarıyor
Sadece hayıt ile de gebe kalan var duydum bi araştirin
DemeyinAhaha gelmiş benim konu, evet ella ile doğurdum:)
Kondomla korunurken sızıntı farkedip 12 saat içinde aldım ama nafileDemeyin
Ahhhhh
![]()
Ahaha gelmiş benim konu, evet ella ile doğurdum:)
Kaç numara doğduKondomla korunurken sızıntı farkedip 12 saat içinde aldım ama nafile![]()
Benim merak ettiğim çocukta bir sorun yarattı mi sağlığı yerinde mi?Kondomla korunurken sızıntı farkedip 12 saat içinde aldım ama nafile![]()