Ella ile İlgili Bakar Mısınız?

senaaa0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
2
0
1
arkadaşlar herkese merhaba. cumartesi günü bir ilişkim oldu. tamamen içe boşalma asla olmadı ama emin olamıyoruz çok az içime gelmiş olabilir. biraz gelmiş olabilir çok az çünkü korunmuyorduk geri çekilme oldu. yumurtlama (ovülasyon) dönemimin 5. günüydü. ilişkiden 6 saat sonra ella aldım. korktuğum nokta şu ki yumurtlama dönemimde olmam. hamile kalmak istemiyorum, geciktirmeden altı saat içinde ella aldım. tamamen içime de gelmedi kesinlikle. hamilelik ihtimali var mıdır? reglime 14 gün var tam. stresten bekleyemiyorum artık birinin bir şey söylemesi lazım. hamile kalabilecek bir döneminde değilim hayatımın. tecrübesi olanlar cevaplarsa çok çok sevinirim

Takvimde yazan ovulasyon günü her zaman tutmuyor. Burada, sagliklarinda hicbir sorun olmayıp ovulasyon testiyle yumurtlama gunlerini bulup korunmasiz iliski yasayip poposunun altina yastik koyup ayaklarini yukari dikip 2 saat oyle yatıp bunu her ay yapıp yine de hamile kalamayalar var. Hamile kalmak bu kadar kolay degil artik. Korkma rahatla. Strese girmek gununu geciktirir. Gecikirsen 5 liralik testlerden al tamamen emin ol. Bekarsan belli bir aya kadar kurtaj hakkın var. Evliysen esinin imzasi olmadan yapılamıyor. Gizli yapan yerler var diye duydum.

çok çok teşekkür ederim. bekarım umarım durum o noktaya gelmez. ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız. iyi geceler diliyorum.

çok çok teşekkür ederim. bekarım umarım durum o noktaya gelmez. ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız. iyi geceler diliyorum.
Rica ederim. Kafana takma sakinleş biraz. Bir dahakine de korunsun beyefendi bir zahmet. Kimsenin seni dogurmak istemeyeceğin bir bebege hamile bırakmasına razi olma. Belki baska sartlarda anne olmak isteyebilirsin. Mecburiyetle ondan vazgeçmiş olma. Taksin kondomunu. Duzenli iliski varsa dogum kontrol hapi da kullan. Gelecek senin geleceğin. Sen belirle ne olacağını.

Sizi korkutmak istemem ama ben de ella içmiştim sürpriz yumurta oldu eşimle bana. Bu tarz ilaçlara çok güvenmeyin, korunun. Yumurtlama dönemimdeymişim ben o yüzden etkisi olmadı. Sizin tamamen boşalmadıysa hamile olduğunuzu düşünmüyorum regliniz gecikirse test yapın

Merhaba , içtiğiniz Ella hapı neden fayda etmedi. Yumurtlama gününde olunca fayda etmiyormu

Merhaba , içtiğiniz Ella hapı neden fayda etmedi. Yumurtlama gününde olunca fayda etmiyormu
İlacı 5-6 saat içinde içmeme rağmen regl gecikince şüphelendim hiç aklıma bile gelmemişti hamile kalabileceğim, yumurtlama dönemime denk gelmiş zaten %100 koruyuculuğu yok bu hapların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…