Aile Planlaması Ella kullanan hanimlar bakabilir mi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
37
Merhaba kizlar, dun esimle birlikte olduk korunmasizdi tam geri cekilirken birkac damla kacirdim sanirim dedi. Hemen gece nobetci eczaneye gidip ella aldi birlikteligin 2. saatinde ictim. Ve sonradan takvime bakinca yuksek dogurgan donem yaziyordu🤦‍♀️😔 13 gun var adetime. Basina boyle birsey gel3n var mi acaba. Ella korur mu cidden ve hic yan etki gormedim sadece halsizlik ve gogsum sismis gibi o kadar kanama vs de olmadi. Internette bakinca ictim ama hamileyim diyen kisi sayisi da fazla olunca endiselendim.

Yüzde yüz korur diyemeyiz ama koruyuculuk yüksek. Ayrıca bi iki damla kaçırmadım sansa da kaçabilir. Korunun.

Tuplerimi baglatmayi dusunuyorum.2. Dogumda baglatacaktim aslanda ama kizim erken dogunca ne tup ne baglatmak aklima bile gelmedi. Hayirlisiyla olayim da adet ilk is bu olacak.

Merhaba kizlar, dun esimle birlikte olduk korunmasizdi tam geri cekilirken birkac damla kacirdim sanirim dedi. Hemen gece nobetci eczaneye gidip ella aldi birlikteligin 2. saatinde ictim. Ve sonradan takvime bakinca yuksek dogurgan donem yaziyordu🤦‍♀️😔 13 gun var adetime. Basina boyle birsey gel3n var mi acaba. Ella korur mu cidden ve hic yan etki gormedim sadece halsizlik ve gogsum sismis gibi o kadar kanama vs de olmadi. Internette bakinca ictim ama hamileyim diyen kisi sayisi da fazla olunca endiselendim.
Boyle hamile kaldi arkadasim.

E bağlatana kadar başka yöntemle korunsaydınız ya. Böyle baya risk almışsınız.

Bende iki kızımın üstüne bu ay hamile kaldım üçüncüye. Dediğiniz gibi bir iki damlayla. Ertesi gün hapı da içmedim birşey olmaz diye ama oldu bende şoktayım daha inanamıyorum. Allah onu size verecekse bir sebep blr yolunu bulur Hakkınızda hayırlısı olsun

Malesef ben ella ile hamile kalan biliyorum.
Kesin bi koruyuculuğu yok🤷🏼‍♀️

Back
X