Görünme gibi bir ihtimalim yok, bu yüzden yaşayanlardan fikir almak istedim.Bak benden sana bir tavsiye gerçekten bu kadar şüphen,korkun varsa burda konu açmak yerine en yakın zamanda bir kadın doğum uzmanına görün.
%90 hamile değilsin ama sorularının cevaplarını bura sürekli konu açarak değil doktordan öğrenebilirsin ancak.
Neden?Görünme gibi bir ihtimalim yok, bu yüzden yaşayanlardan fikir almak istedim.
Düzenli olarak görünen biri değilim, bu yüzden aileme durumu açıklayamam. Aslında reşitim ama bunun kayıtlara geçmesini de istemiyorum.Neden?
Ailene söylemeden git canım ne olacak?Düzenli olarak görünen biri değilim, bu yüzden aileme durumu açıklayamam. Aslında reşitim ama bunun kayıtlara geçmesini de istemiyorum.
Evet, bunun farkındayım özel bir hastaneye bunu danıştım sisteme düştüğünü söylediler bu da ailem tarafından görülebilir bir şey maalesef.Ailene söylemeden git canım ne olacak?
Arkadaşımla buluşucam diye çık hastaneye gidiver.
Hem sizin tıbbı kayıtlarınıza doktordan ve sizden başka kimse ulaşamaz ki.
Hastanede gebelik testi yaptırınca aa kızınız gebelik testi yaptırdı haberiniz olsun diye ailenize haber vermiyorlar yani.
Ailen senin sağlık bilgilerine nasıl ulaşsın ki?Evet, bunun farkındayım özel bir hastaneye bunu danıştım sisteme düştüğünü söylediler bu da ailem tarafından görülebilir bir şey maalesef.
Hayır tabii ki, ancak dediğiniz gibi şifrem onlarda var. Herhangi normal bi hastalık durumunda tesadüfen fark edebilirler.Ailen senin sağlık bilgilerine nasıl ulaşsın ki?
E nabızdan bakabilirler ancak onunda şifresini vermedikten sonra nasıl girsinler?
Durup dururken dur şu kız gebelik testi yaptırmış mı diyip bakacak halleride yok heralde?
Çok garip neden şifrenizi alma gereği duydular ki?Hayır tabii ki, ancak dediğiniz gibi şifrem onlarda var. Herhangi normal bi hastalık durumunda tesadüfen fark edebilirler.
Özel hastane demiyorum özel laboratuvar.Hayır tam tersine ailemle çok iyi anlaşırım. Şifrem de eskiden beri var hastalık vs olduğunda oradan bakabilmek adına. Dediğim gibi özel bir yeri aradım ve düşeceğini söylediler ne yazık ki. Maalesef bu durumun riskli olduğunu sonradan öğrendim. Ben bu konuda dersimi fazlasıyla aldım, bir daha başımın ağrımaması için elimden geleni yapacağım.
Yok zaten reşit olmadan önce onların üzerinden kontrol edebildiğimiz için reşit olduğumda da sınav işlemleri için şifre alımını vs beraber yaptık. Laboratuvarlarda geçmeyebilir dediğiniz gibi. Şu an bu azlığın sebebinin ella olduğunu düşünüyorum inşallah da öyledir :)Özel hastane demiyorum özel laboratuvar.
Özel laboratuvarda yapılan testin sisteme düşeceğini sanmıyorum ya da özel muayenehanede yapılan testin,arayıp sor.
Yinede şifrenin ailende olması garip.
Bir hastalık olsa onlarında haberi olur zaten?
Bu daha çok kontrol altında tutmak içinmiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?