- 25 Temmuz 2024
- 20
- 5
- 1
- 36
- Konu Sahibi pembesekerimm
-
Teşekkür ediyorum ama bu kadar sert cevaplamanız gerekmezdiYahu bilmediğiniz ilacı niye kullanıyorsunuz ki, kim dedi Ella doğum engeller diye, doğum engellemez, yumurtlamayı geciktirir, yumurtlama döneminde olan ilişkide yumurta oluşmuşsa Ellanin kullanılmasının anlamı yok. Gebelik ihtimali tabii ki olur. Test yapsan varsa çıkar artık 6gunluk gecikmede. Ellanin yan etkileri de 3aya kadar sürer, gecikmede yapar, bulantida yapar, siskinlikte yapar.
Sert cevaplamadim, Ella zaten kullanılmaması gereken bı ilaç, araştırmadan kullanmayın, yumurtlama döneminde kullanmanın anlamı kalmamis, boşuna hormonal bozukluk yasatmissin vücuduna. Çıkar artık varsa, yarın kan versen de olur, idrar net sonuç vermeyebilirTeşekkür ediyorum ama bu kadar sert cevaplamanız gerekmezdiCumartesi günü test yapmıştım negatifti. Yarın yapsam net sonuç alır mıyım
hangi test markasını önerirsinizSert cevaplamadim, Ella zaten kullanılmaması gereken bı ilaç, araştırmadan kullanmayın, yumurtlama döneminde kullanmanın anlamı kalmamis, boşuna hormonal bozukluk yasatmissin vücuduna. Çıkar artık varsa, yarın kan versen de olur, idrar net sonuç vermeyebilir
Awox, peridictor erarly,albihangi test markasını önerirsiniz
Awox, peridictor erarly,albi 3 marka da güvenilir albi kaset testi öbürüleride erken gebelik testi ve laboquick de güvenilirhangi test markasını önerirsiniz
teşekkür ederim, test için erken mi olur yoksa yapmalı mıyımAwox, peridictor erarly,albi
Awox, peridictor erarly,albi 3 marka da güvenilir albi kaset testi öbürüleride erken gebelik teshangi test markasını önerirsiniz
canım 6 gün gecikme ile çıkar idrarda da çıkar istersen kan ver ama çocuk istemiyorsan tavsiyem doğum kontrol yöntemleri kullanman gerçekten içtiğin hap zarar veriyor yumurtalıklara mümkün olmadıkça başvurma ona
Canım 6 gün gecikme ile sonucunu çıkar istersen kan ver ama idrarda da çıkacağını düşünüyorum ama çocuk istemiyorsan sana tavsiyem doğum kontrol yöntemleri kullanmam çünkü içtiğin hap gerçekten yumurtalıklarına zarar verir şeyler de çocuğun olsun istersen bile bu zorlaştırır yani yumurtalıklara zarar veren bir ilaç mümkün olmadıkça başvururum onateşekkür ederim, test için erken mi olur yoksa yapmalı mıyım
Ella'ya rağmen çıkar diyosunuz yani. teşekkür ederimCanım 6 gün gecikme ile sonucunu çıkar istersen kan ver ama idrarda da çıkacağını düşünüyorum ama çocuk istemiyorsan sana tavsiyem doğum kontrol yöntemleri kullanmam çünkü içtiğin hap gerçekten yumurtalıklarına zarar verir şeyler de çocuğun olsun istersen bile bu zorlaştırır yani yumurtalıklara zarar veren bir ilaç mümkün olmadıkça başvururum ona
Gebelik varsa çıkar ve. Arkadaşımın da dediği gibi yumurtlama döneminde ilişkin olmuş ve sen yumurtlama döneminde ilaç kullanmışsın eğer zaten mevcutta yumurtlamışsın yani o Üstün ilaç hiçbir fayda etmez kim sonrasında da ilişkiler olmuş anladığım kadarıyla erkek olma ihtimalin varElla'ya rağmen çıkar diyosunuz yani. teşekkür ederim
hem kaset hem erken test yaptım negatifGebelik varsa çıkar ve. Arkadaşımın da dediği gibi yumurtlama döneminde ilişkin olmuş ve sen yumurtlama döneminde ilaç kullanmışsın eğer zaten mevcutta yumurtlamışsın yani o Üstün ilaç hiçbir fayda etmez kim sonrasında da ilişkiler olmuş anladığım kadarıyla erkek olma ihtimalin var
Olsa çıkardı diye düşünüyorum bence gebe değilsin o ilacın etkisi ile gecikme olmuşhem kaset hem erken test yaptım negatif
Ayyy şimdi ona gülüyordum yanlış yazmışımErkek derken, bebek cinsiyeti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?