• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ella regl gecikmesi yapar mı?

savueanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
6
1
1
24
selam ilk defa boyle bir siteye bir sey soruyorum ama cok gerginim bir suru yerden arastırdım ama icim rahat etmiyor. erkek arkadasımla ilk kez iliskiye girdik herhangi bir sorun olmadı reglimi de duzenli oldum. 25 nisanda oldum en son bu ay da 23 mayısta olmam gerekiyordu. erkek arkadasımla 10 mayısta iliskiye girdik prezervatif yırtıldı sonra aynı gun icinde bir kere de prezervatif olmadan yaptık ama ikisinde de icime bosalmadı ben 2 saat gecmeden ella ictim. 23 mayısta regl olmam gerekiyordu olmadım. 3 gun geciktigi zaman test yaptım negatif cıktı. bugunle birlikte 8 gundur gecikme var. goguslerimde hasaaslık var ve bu sabahtan beri ara ara regl agrısı gibi agrı yasadım. deneyimli ve daha once ella kullanmıs birileri yardımcı olabilir mi? icim hic rahat degil. en olmadı bu hafta sonunda bidaha test yapıcam. lutfen yardım edin

Ella regl düzenini bozabilir prospektüsünde de yazıyor olması lazım, ben de kullandığım ay gecikme yaşamıştım daha ağrılı geçmişti. Yine de testi tekrarlamakta fayda var emin olmak istersen kan da verebilirsin

ha birde stresten olabilir falan diyenler olmus baska sitelere falan da baktım. ne yalan soyleyeyim epey stres yaptım. alakası olabilir mi?

Ella regl düzenini bozabilir prospektüsünde de yazıyor olması lazım, ben de kullandığım ay gecikme yaşamıştım daha ağrılı geçmişti. Yine de testi tekrarlamakta fayda var emin olmak istersen kan da verebilirsin
25 yasındayım fakat ailemle yasıyorum o yuzden hastaneye gitme durumum maalesef yok. haftaya birdaha test yapıcam sanırım. erkek arkadasımla da gorusmuyoruz suan o yuzden ne yaparım hiç bilemiyorum..

25 yasındayım fakat ailemle yasıyorum o yuzden hastaneye gitme durumum maalesef yok. haftaya birdaha test yapıcam sanırım. erkek arkadasımla da gorusmuyoruz suan o yuzden ne yaparım hiç bilemiyorum..
acillerde falan da yapıyorlar testi, ayrıca yetişkin olduğun için kimse ailene haber vermez eğer ondan korkuyorsan için rahat olsun e nabızdan sadece sen görürsün

acillerde falan da yapıyorlar testi, ayrıca yetişkin olduğun için kimse ailene haber vermez eğer ondan korkuyorsan için rahat olsun e nabızdan sadece sen görürsün
en olmadı oyle yapacagım sanırım. tesekkur ederim peki hamile olma ihtimalim yuksek midir yani oyle bi durum olabilir mi? cok gerginim cunku oyle bi durum olursa ne yaparım asla bilmiyorum.

en olmadı oyle yapacagım sanırım. tesekkur ederim peki hamile olma ihtimalim yuksek midir yani oyle bi durum olabilir mi? cok gerginim cunku oyle bi durum olursa ne yaparım asla bilmiyorum.
korunmasız ilişkilerde her zaman ihtimal var tabi ama ella almışsın çok geçmeden. düzeni çok bozuyor dikkat ettiyseniz ihtimal düşüktür, yine de emin olmak için en iyisi kan vermek

korunmasız ilişkilerde her zaman ihtimal var tabi ama ella almışsın çok geçmeden. düzeni çok bozuyor dikkat ettiyseniz ihtimal düşüktür, yine de emin olmak için en iyisi kan vermek
evet yılda 2-3 ten fazla almamak gerekiyormus. ben bidaha asla almam herhalde ne igrenc bi stresmis bu ya yapmam daha iyi. neyse cok tesekkur ederim burda da okudum bazılarında 20 gune kadar gecikme olmus. 25 gune kadar varmıs hatta. goguslerimde hassasiyet ve biraz karın agrım oldugu icin de icim rahatladı bi tık. tesekkurler tekrardan 🙏🏻

Ertesi gün hapları 3aya kadar bozulmalar yapabilir, fakat şöyle bı durum var gebelik engellemez, yumurtlamayı durdururlar, eğer yumurtlamadan önce alındıysa gebelik ihtimali oluşmaz, yumurta yoksa gebelik yoktur ama yumurtlama dönemi ve sonrasinda alındıysa gebeliği engelleme gibi bı özelliği yok, gecikme ve belirtiler devam ederse kan testi yaptır.

Ertesi gün hapları 3aya kadar bozulmalar yapabilir, fakat şöyle bı durum var gebelik engellemez, yumurtlamayı durdururlar, eğer yumurtlamadan önce alındıysa gebelik ihtimali oluşmaz, yumurta yoksa gebelik yoktur ama yumurtlama dönemi ve sonrasinda alındıysa gebeliği engelleme gibi bı özelliği yok, gecikme ve belirtiler devam ederse kan testi yaptır.
regl takibi icin bi uygulama kullaniyorum uygulamaya gore yumurtlama doneminde degilken hapı kullanmıs oluyorum. yani dedigim gibi ne yaparım bilemiyorum tersi bir durum olursa. kekik cayı falan ne bulduysam ictim hala tık yok.

Back
X