Ella sonrasi bembeyaz akinti

Gamze9120

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
21
6
6
34
Kizlar merhaba acil tecrube sahibi fikirlere ihtiyacim var. Iliski sirasinda bosalip bosalmama konusunda kararsiz kaldigimiz icin ella ertesi gunu hapi ictim bugun 6.gunum fakat ictigimden bu yana aynayla oraya baktigimda ic dudaklari araladigimda bembeyaz bi sıvı biriktigini goruyorum ve her defasinda moralim bozuluyor. Dun kadin dogum doktoruma muayeneye gittigimde gozle gorulur bi akintim olmadigini herhangi bi yara lezyon vs gormedigini normal oldugunu soyledi. Fakat bu bembeyaz akinti benim canimi sikiyor ve hep orada birikmis olarak goruyorum . Bu ella bole bisi yaparmi lutfen tecrubesu olanlar yazabilirmi psikolojik olarak mahvoldum :(

Kizlar merhaba acil tecrube sahibi fikirlere ihtiyacim var. Iliski sirasinda bosalip bosalmama konusunda kararsiz kaldigimiz icin ella ertesi gunu hapi ictim bugun 6.gunum fakat ictigimden bu yana aynayla oraya baktigimda ic dudaklari araladigimda bembeyaz bi sıvı biriktigini goruyorum ve her defasinda moralim bozuluyor. Dun kadin dogum doktoruma muayeneye gittigimde gozle gorulur bi akintim olmadigini herhangi bi yara lezyon vs gormedigini normal oldugunu soyledi. Fakat bu bembeyaz akinti benim canimi sikiyor ve hep orada birikmis olarak goruyorum . Bu ella bole bisi yaparmi lutfen tecrubesu olanlar yazabilirmi psikolojik olarak mahvoldum

Kizlar merhaba acil tecrube sahibi fikirlere ihtiyacim var. Iliski sirasinda bosalip bosalmama konusunda kararsiz kaldigimiz icin ella ertesi gunu hapi ictim bugun 6.gunum fakat ictigimden bu yana aynayla oraya baktigimda ic dudaklari araladigimda bembeyaz bi sıvı biriktigini goruyorum ve her defasinda moralim bozuluyor. Dun kadin dogum doktoruma muayeneye gittigimde gozle gorulur bi akintim olmadigini herhangi bi yara lezyon vs gormedigini normal oldugunu soyledi. Fakat bu bembeyaz akinti benim canimi sikiyor ve hep orada birikmis olarak goruyorum . Bu ella bole bisi yaparmi lutfen tecrubesu olanlar yazabilirmi psikolojik olarak mahvoldum :KK43:
ertesi gün hapından sonra benim akıntım artmıstı, siz de muhtemelen aynı seyden bahsediyorsunuz. muayene de olmussunuz zaten canınızı sıkmayın, bi süre sonra düzelecektir

Back
X