Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda ya da idrarda ne çıkar mi? Ella mı? Neden çıksın?2 gün önce ella kullandım ve ateşim çıktı kanda ya da idrarda çıkar mı
geçmesi için ateş düşürücü hapı kullansam zararı olur mu
evet progesteron yükseltiyor ya anlaşılır mıKanda ya da idrarda ne çıkar mi? Ella mı? Neden çıksın?
37 ateşimAteşiniz yüksekse acile gidin
Ateş sebebiyle progesterona neden baksınlar? Ateşle hastaneye gidince hormon testleri mi yapılıyor sanıyorsunuz? Kanda ve idrarda enfeksiyon bakılır en fazla. Sizin zaten ateşiniz var denemez. 37 düşük bir ateş. Ilık duş alın.evet progesteron yükseltiyor ya anlaşılır mı
çok kötü hissediyorum kendimi ateş düşürücü hapı alsam olur muAteş sebebiyle progesterona neden baksınlar? Ateşle hastaneye gidince hormon testleri mi yapılıyor sanıyorsunuz? Kanda ve idrarda enfeksiyon bakılır en fazla. Sizin zaten ateşiniz var denemez. 37 düşük bir ateş. Ilık duş alın.
ılık duş aldım fakat geçmedi halaAteş sebebiyle progesterona neden baksınlar? Ateşle hastaneye gidince hormon testleri mi yapılıyor sanıyorsunuz? Kanda ve idrarda enfeksiyon bakılır en fazla. Sizin zaten ateşiniz var denemez. 37 düşük bir ateş. Ilık duş alın
Ateş düşürücü olarak ne alacaksınız bilmiyorum. Parol falansa alın almak istiyorsanız. Kaç yaşındasınız?çok kötü hissediyorum kendimi ateş düşürücü hapı alsam olur mu
teşekkğr ederim bu arada
19 yaşındayım o yüzden korkuyorum ailem bir şey öğrenir diyeAteş düşürücü olarak ne alacaksınız bilmiyorum. Parol falansa alın almak istiyorsanız. Kaç yaşındasınız?
Aileniz hiçbir şey öğrenmez. Annenize ateşiniz olduğunu söyleyin o size bakacaktır.19 yaşındayım o yüzden korkuyorum ailem bir şey öğrenir diye
çok teşekkür ederim :)))Aileniz hiçbir şey öğrenmez. Annenize ateşiniz olduğunu söyleyin o size bakacaktır.
Rica ederim. Geçmiş olsun.çok teşekkür ederim :)))