• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ella

mevsimcicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
29
1
1
20
arkadaslar uzun uzun anlaticam lutfen bilgisi olan beni rahatlatsin. ben agustos ayinda regl olmadim tartusal ile 1 Eylulde adet oldum 8 eylulde bitti. 17 eylulde kondomsuz bir iliski yasadik ama ben kendimi rahat hissetmedigim icin o an bitirmesi gerektigini soyledim neredeyse 5-6 dakika icimdeydi ve bosalmadan cikti.ustelik benim cok kanamam oldugu icin ben korktum ilk iliskimdi. kendimi garantiye almak adina 1-2 saat gecmeden hemen ella kullandim. adetim suan 11 gun gecikmis gosteriyor.

5.Gün gecikmemde kaset test yaptim negatif cikti.

9.gün gecikmemde kaset test yaptim negatif cikti.

sormak istedigim sey testlere ragmen hamile olabilir miyim? chatcpt ella etkisi diyor ama ellanin etkisi bu kadar suruyor mu? yan etkilerinde gecikme diyor ama cevremde kimse bu kadar gecikme yasamamisti.bilgilendirirseniz sevinirim

rahmimde pcos goruntusu oldugunu soylemisti doktor ama tartusal yazmisti bende onu icip regl olmustum gecen ay. yani hicbir zaman gunu gunune adet olmam hep gecikirim ama boyle bir olayin ustune gecikince korktum

Ellanin etkisi min. üç ay sürüyor.
Düzgün korunmazsan hastalik kaparsın.
Ellayi da şeker gibi icemezsin, o kadar uzun süre yan etki yapan bı ilaç sana neler yapar??

Ellanin etkisi min. üç ay sürüyor.
Düzgün korunmazsan hastalik kaparsın.
Ellayi da şeker gibi icemezsin, o kadar uzun süre yan etki yapan bı ilaç sana neler yapar??
cok haklisiniz ama biraz cahilligime geldi.cok korktum direkt aklima ella geldi. hamilelik falan olabilir mi testlere ragmen yada ella etkisi mi

arkadaslar uzun uzun anlaticam lutfen bilgisi olan beni rahatlatsin. ben agustos ayinda regl olmadim tartusal ile 1 Eylulde adet oldum 8 eylulde bitti. 17 eylulde kondomsuz bir iliski yasadik ama ben kendimi rahat hissetmedigim icin o an bitirmesi gerektigini soyledim neredeyse 5-6 dakika icimdeydi ve bosalmadan cikti.ustelik benim cok kanamam oldugu icin ben korktum ilk iliskimdi. kendimi garantiye almak adina 1-2 saat gecmeden hemen ella kullandim. adetim suan 11 gun gecikmis gosteriyor.

sormak istedigim sey testlere ragmen hamile olabilir miyim? chatcpt ella etkisi diyor ama ellanin etkisi bu kadar suruyor mu? yan etkilerinde gecikme diyor ama cevremde kimse bu kadar gecikme yasamamisti.bilgilendirirseniz sevinirim
Hamile değilsiniz. Ella hapı da öyle sürekli kullanılacak bir hap değil. Regl gecikmesi yapar, hormon dengesini bozar. Testler de negatif çıkmış zaten. Düzenli cinsellik yaşıyorsanız kondomla korunun ya da doğum kontrol hapı kullanın.

Ella 2 hafta kadar geciktirebilir. Yine de regl olmazsanız test yapın. Bu arada ilacı aldıktan sonra kusma veya ishal olduysa etkinliği zayıflıyor

Ee yok tabi ki.9 gün gecikmeyle test yapmışsın.

Back
X