• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ella

sema tac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
13
2
1
21
merhaba henüz yeni evliyim prezervatif ile korunuyoruz reglimden bir veya iki gün sonra bir iliskimiz oldu henüz boşalma yoktu ama prezervatif yırtıldı bende 12 saat sonra Ella almaya karar verdim şuan reglim altı gün gecikti gogsum çok fena şişti hassasiyet var karın krampları var dün test yaptım ama negatif bu gecikme normal mi yoksa yumurtlama döneminde olmama rağmen hamile olabilir miyim ve ilk defa bu hali kullandım sanki vücudumda bir sürü değişime yol açtı bi aydır PMS gibiyim

merhaba henüz yeni evliyim prezervatif ile korunuyoruz reglimden bir veya iki gün sonra bir iliskimiz oldu henüz boşalma yoktu ama prezervatif yırtıldı bende 12 saat sonra Ella almaya karar verdim şuan reglim altı gün gecikti gogsum çok fena şişti hassasiyet var karın krampları var dün test yaptım ama negatif bu gecikme normal mi yoksa yumurtlama döneminde olmama rağmen hamile olabilir miyim ve ilk defa bu hali kullandım sanki vücudumda bir sürü değişime yol açtı bi aydır PMS gibiyim
Ella aldınız mı peki ? Oda geciktirme yapar

evet aldım ama henüz tecrübeli değilim dediğim gibi bir aylık evliyim bu kadar gecikme yapar mi

Stres ve kullandığınız Ella hapı gecikme yapar normaldir. Evliliğiniz hayırlı olsun bu arada. ✨

Yahu burada çok görüyorum prezervatif yırtıldı muhabbetini onu nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum tek size demiyorum bir şeyi dile getirdim

Back
X