- 16 Ocak 2015
- 11
- 5
- 3
- 27
- Konu Sahibi Mervveeeevveve
Bundan 6 gün önce erkek arkadaşımla benim büyük aptallığım sonucunda beraber olduk. Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı. Bekaret konusunda sorun yok. Bi süre daha fazla bastırarak devam ettik.İlişkiden 2 saat sonra falan ella aldım. S Ella için internette etkinliği ve güvenliği 18 yaş ve üzeri içindir diyor. 98 doğumluyum. Sizce bi sorun olur mu? Hamilelik gibi. Regl dönemime çok var. İçim içimi yiyor
Bakın gerçekten aşağılayan yeren gençlik ne hale geldi tarzı cevapların ne bana ne size faydası var. Beni yerin dibine sokmak için biri gerekiyosa bunun gerekliliğini yine en iyi kendim yerine getirebilirim. Ki pişmanlıkla zaten günlerdir getiriyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim
Bakın gerçekten aşağılayan yeren gençlik ne hale geldi tarzı cevapların ne bana ne size faydası var. Beni yerin dibine sokmak için biri gerekiyosa bunun gerekliliğini yine en iyi kendim yerine getirebilirim. Ki pişmanlıkla zaten günlerdir getiriyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim