Ella'nın etkinliği

Ya sen görmüyosun galiba. Aferin demeni falan beklemiyorum. Yanlışımdan da beni döndürücek senin gibi bi üslupsuz değil benim. Ki döndüm de zaten. İşe yaramaz işe yaramaz yorumlar yapıyorsunuz ya. Alttaki paragragta belirttim zaten kırgınlığımı da pişmanlığımı da

Prospektüste ne yazıyorsa odur, regl olana kadar evhamların tamamen geçmeyebilir ama tarife uygun davrandıysan olası bir gebeliği sonlandırmak için ilaç etkisini göstermiştir heralde, ne de olsa bu işe yarıyor? 6 gün zarfında hiç bir değişiklik olmadı mı?

Seninki şöyle olmuş biraz.
Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı.
oruç.webp

Prospektüste ne yazıyorsa odur, regl olana kadar evhamların tamamen geçmeyebilir ama tarife uygun davrandıysan olası bir gebeliği sonlandırmak için ilaç etkisini göstermiştir heralde, ne de olsa bu işe yarıyor? 6 gün zarfında hiç bir değişiklik olmadı mı?
Hayır, ya aslında internette satışın +15 e düşürüldüğü falan da var yurtdışlarında, etkili olmasa neden düşürülsün de demiyor değil insan.

16 yas bu tur seyler icin cok erken. Lutfen ertesi gun hapi alma alacak duruma gelme. Ertesi gun hapi hormonlari mahveden bir ilac.

Bundan 6 gün önce erkek arkadaşımla benim büyük aptallığım sonucunda beraber olduk. Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı. Bekaret konusunda sorun yok. Bi süre daha fazla bastırarak devam ettik.İlişkiden 2 saat sonra falan ella aldım. S Ella için internette etkinliği ve güvenliği 18 yaş ve üzeri içindir diyor. 98 doğumluyum. Sizce bi sorun olur mu? Hamilelik gibi. Regl dönemime çok var. İçim içimi yiyor

Bakın gerçekten aşağılayan yeren gençlik ne hale geldi tarzı cevapların ne bana ne size faydası var. Beni yerin dibine sokmak için biri gerekiyosa bunun gerekliliğini yine en iyi kendim yerine getirebilirim. Ki pişmanlıkla zaten günlerdir getiriyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim

çok küçüksün ya 16 yaş çok küçük bir yaş bütün bunlar için..öyle ayrıntılı anlatmışsın ki konu sahibi 25 den fazladır diye düşündüm okurken.

cinsellik konusunda bilgili olmak güzel ama olması gereken bu değil.şöyle sürtündü böyle zevk suyu geldi sonra bastırdık, ertesi gün hapları falan..

bekaret konusunda sorun yok diye de eklemişsin ama her şey o zar değil. bedenine ve ruhuna bu yaşta yazık etme.lütfen.

Hayır, ya aslında internette satışın +15 e düşürüldüğü falan da var yurtdışlarında, etkili olmasa neden düşürülsün de demiyor değil insan.

Test al raad et, böyle genellemelerle falan bir yere varamazsın nasıl olsa yurtdışında, başka bir yerde ne olursa olsun olay sadece sensin, geri kalan şeyler için daha dikkatli ol, hormonal olarak dışarıdan müdahale etme bir daha bu kadar göz göre göre.

Bik islipsiz yizin sinsin bin diğilim. İ hiltliri yiyip biridi çirkiflişmi. 16 yişindi bi çiciğin dirs çilişmisi girik. Binliri yişimisi diğil. Birisi di bi ilişkiliri mişriliştirmi yiri diğil kisiri bikmi!
Ahahahahaa "tişikkirlir sipirmin". :))) Çok güldüm sana çocuk. Ama gerçekten kendine dikkat et olur mu? Etraf ş....siz kaynıyor. Cok uzerler seni. Gebelik olacağını sanmıyorum.

gecen sene artık recetelı satılacak, dıye haberler vardı, asparagas habermiymiş onlar? zarar konusunda arkadaslarla hemfıkırım, etkı 18 yasından once de gosterır tabiki, ABD de, 17 yas sınırı olan bu haplar 15 yasa dusmus, demek ki kullanılıyor ama bu ay baska almak zorunda kalma, cok ama cok buyuk hayatı rısk alırsın..mumkunse bır daha kullanma canım..

Ne desem bilemiyorum.Umarım bir daha böyle hatalar yapmazsın ve anneciğini üzmezsin..

yaşın daha çok küçük, bir daha böyle şeylere kalkışma bence küçük hanım.
böyle şeyleri yaşamak için çok zamanın olacak ilerde.
ilerde başını taşlara vurma. bir şey de olmaz ama öyle haplarıda kullanma.
Allah korusun ilerde başına dert açar.

Bundan 6 gün önce erkek arkadaşımla benim büyük aptallığım sonucunda beraber olduk. Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı. Bekaret konusunda sorun yok. Bi süre daha fazla bastırarak devam ettik.İlişkiden 2 saat sonra falan ella aldım. S Ella için internette etkinliği ve güvenliği 18 yaş ve üzeri içindir diyor. 98 doğumluyum. Sizce bi sorun olur mu? Hamilelik gibi. Regl dönemime çok var. İçim içimi yiyor

Bakın gerçekten aşağılayan yeren gençlik ne hale geldi tarzı cevapların ne bana ne size faydası var. Beni yerin dibine sokmak için biri gerekiyosa bunun gerekliliğini yine en iyi kendim yerine getirebilirim. Ki pişmanlıkla zaten günlerdir getiriyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim
Sevismeye gelince sevisiyosun da bekaretini korumaya gosterdigin bu ozen niye? Adamdan ayrilinca bakire kalacan oh mis kimseyle yatmamis kiz mi olacan? Aynen devam et. Iyi oluyo bu bekaret sevdalisi turk erkeklerine ahaha

Back
X