- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 34
- Konu Sahibi Mervveeeevveve
Baya yüksek.Anladım hem de çok iyi.Bu herhaldenin yüzdesi kaç sence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya yüksek.Anladım hem de çok iyi.Bu herhaldenin yüzdesi kaç sence
Ya sen görmüyosun galiba. Aferin demeni falan beklemiyorum. Yanlışımdan da beni döndürücek senin gibi bi üslupsuz değil benim. Ki döndüm de zaten. İşe yaramaz işe yaramaz yorumlar yapıyorsunuz ya. Alttaki paragragta belirttim zaten kırgınlığımı da pişmanlığımı da
Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı.
Hayır, ya aslında internette satışın +15 e düşürüldüğü falan da var yurtdışlarında, etkili olmasa neden düşürülsün de demiyor değil insan.Prospektüste ne yazıyorsa odur, regl olana kadar evhamların tamamen geçmeyebilir ama tarife uygun davrandıysan olası bir gebeliği sonlandırmak için ilaç etkisini göstermiştir heralde, ne de olsa bu işe yarıyor? 6 gün zarfında hiç bir değişiklik olmadı mı?
Bundan 6 gün önce erkek arkadaşımla benim büyük aptallığım sonucunda beraber olduk. Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı. Bekaret konusunda sorun yok. Bi süre daha fazla bastırarak devam ettik.İlişkiden 2 saat sonra falan ella aldım. S Ella için internette etkinliği ve güvenliği 18 yaş ve üzeri içindir diyor. 98 doğumluyum. Sizce bi sorun olur mu? Hamilelik gibi. Regl dönemime çok var. İçim içimi yiyor
Bakın gerçekten aşağılayan yeren gençlik ne hale geldi tarzı cevapların ne bana ne size faydası var. Beni yerin dibine sokmak için biri gerekiyosa bunun gerekliliğini yine en iyi kendim yerine getirebilirim. Ki pişmanlıkla zaten günlerdir getiriyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim
Hayır, ya aslında internette satışın +15 e düşürüldüğü falan da var yurtdışlarında, etkili olmasa neden düşürülsün de demiyor değil insan.
Ahahahahaa "tişikkirlir sipirmin". :))) Çok güldüm sana çocuk. Ama gerçekten kendine dikkat et olur mu? Etraf ş....siz kaynıyor. Cok uzerler seni. Gebelik olacağını sanmıyorum.Bik islipsiz yizin sinsin bin diğilim. İ hiltliri yiyip biridi çirkiflişmi. 16 yişindi bi çiciğin dirs çilişmisi girik. Binliri yişimisi diğil. Birisi di bi ilişkiliri mişriliştirmi yiri diğil kisiri bikmi!
annem hayatta değilseAnnene söyleyebilirsin.En iyi cevabı ve yardımı o verir .![]()
annem hayatta değilse
Sevismeye gelince sevisiyosun da bekaretini korumaya gosterdigin bu ozen niye? Adamdan ayrilinca bakire kalacan oh mis kimseyle yatmamis kiz mi olacan? Aynen devam et. Iyi oluyo bu bekaret sevdalisi turk erkeklerine ahahaBundan 6 gün önce erkek arkadaşımla benim büyük aptallığım sonucunda beraber olduk. Tam bir birleşme olmadı ama sürtünme vardı ileri gitmedik sayılır ya da sayılmaz bilemiyorum. Erkek arkadaşım tam anlamıyla boşalmadı ama zevk suyu geldi. ürtünme tam olarak vajinamın içine girmesede oralarda dolaştı. Bekaret konusunda sorun yok. Bi süre daha fazla bastırarak devam ettik.İlişkiden 2 saat sonra falan ella aldım. S Ella için internette etkinliği ve güvenliği 18 yaş ve üzeri içindir diyor. 98 doğumluyum. Sizce bi sorun olur mu? Hamilelik gibi. Regl dönemime çok var. İçim içimi yiyor
Bakın gerçekten aşağılayan yeren gençlik ne hale geldi tarzı cevapların ne bana ne size faydası var. Beni yerin dibine sokmak için biri gerekiyosa bunun gerekliliğini yine en iyi kendim yerine getirebilirim. Ki pişmanlıkla zaten günlerdir getiriyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim