28 yaşındayım 2 oğlum var biri 4,5 diğeri 2,5 yaşında. Korkumdan bir türlü spiral taktıramadım kendimiz korunuyorduk diyebiliriz. Ve asla 3. Çocuk planım yoktu ama her şey benim planıma göre ilerlemiyor tabiki. Adetten sonra yumurtladığımı biliyorum yumurtlamadan 2 gün sonra falan ilişki oldu ve içime şüphe düşünce 12 saat sonra bir ella içtim. İlk ella içtiğimde 3-4 gün sonra kanama olmuştu adet gibi ama bu sefer olmadı dedim normaldir her seferinde aynı olmuyor sonuçta. Geldik adet günüme hafif bir leke geldi adet olacağım diye bekledim ama yok 5 gün geçti dedim ellanın etkisi herhalde ama kasıklarımda ağrı hissedince yok yaa dedim. Test aldım öyyyylesine yaptım yani. Baktım çift çizgi. Dünya başıma yıkıldı tam anlamıyla. 3 tanes daha aldırdım hepsi pozitif hastaneye gittik beta 1254. Nanaaaaayyy. Meğer ben ellayı aldığımda çatlama olmuş ve o şekilde döllenmiş ella da bir işe yaramamış. 5 gündür sadece ağlıyorum. 2 çocuğun zorluğuna 3. Eklenecek ve daha yeni 17 kilo vermemi kutlamaya başlamıştım falan kıyafetler alıyordum. Küçüğüm kreşe gittikten sonra rahat ederim kendime daha çok vakit ayırırım diye planlar yapıyordum. Şuan psikolojim ciddi anlamda bozuk duruma alışmaya çalışıyorum. Bebek kesesi göründü 5. Haftadaymışım falan. Böyle bir hikaye benim gibi 3. Asla düşünmeyenler ella, spiral falan güvenmesinle hatta doktorumun dediği kadarıyla tüpleri bağlatanlar bile güvenmesin falan. Ben braz daha ağlayacağım öpüldünüz