Elle gebelik testi

papatyafaliii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
85
11
13
37
Kizlar adetime su andan itibaren 1 gun kaldi. Elle gebelik testini okudum cogu yerde benim elimi soktugumda yumusak yuvarlak bisi geliyo sizce bunun anlami nedir

elle gebelik testi deyince testin markası "elle" sandım :KK53: valla canım forumda okumuştum bi kere.eğer sonsuz bi boşluk olursa hamilesin,ama eline bişey geliyorsa adet olacaksın yazıyordu ama denemedim korkarım ben deneyemem.en güzeli test yap

elle gebelik testi deyince testin markası "elle" sandım :KK53: valla canım forumda okumuştum bi kere.eğer sonsuz bi boşluk olursa hamilesin,ama eline bişey geliyorsa adet olacaksın yazıyordu ama denemedim korkarım ben deneyemem.en güzeli test yap

Arkadasa katiliyorum gebelik markası sandım :)
bende denemedim sağlıklı olmaz diye düşündüm

İlk kez duydum böyle bir şey :S Ben idrar testi yaptım adetime 4 gün kala çıktı

Arkadaşlar yapmayın böyle şeyler malum hassasiz mikrop kapmaya meyilliyiz bide çocuk istiyoruz ne kadar hijyen olursa okadar ıyi tabiki karar sizin

Merhaba, bende denedim ama tam anlayamadım bu cokmu derinde acaba beim elime birşey gelmedi cunku adetıme 6 gun var kendımı cok halsız hıssedıyorum karnım cok şişti ağzım kupkuru midemde yanma var başım cok donuyor acaba psıkolojık olabılırmı bunlar

Hanımlar eğer varsa geniş adetinize 5-6 gün kala kan testi yaptırdım cikti. Ben burada okumuştum ama denemeye hic ama hic cesaret edemedim. :(

Çok sağlıksız olacağını düşünüyorum eldeggörmediğimiz bi çok mikrop var :( bende buradan okudum ama hic cesaret edemedim :( :(

Bu testte bir parmak vajinadan içeri doğru sokulur. Eğer ele sert bir şey değerse -ki bu rahim ağzıdır- hamilelik yok demektir. Ama ele sert bir şey gelmiyorsa- ki bu rahim ağzının iyice açıldığı anlamına gelir- gebelik var demektir. Eskiden ebeler özellikle köylerde teknoloji bu kadar gelişmeden önce çoğunlukla bu yöntemle hamileliği anlamaya çalışırlarmış.

Back
X