• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eller serbest sut sagma makinesi

MeryemElcin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
174
31
18
26
Kizlar 4aylik bebegim var sagimla besliyorum
Avent ama bozulmus vafli yirtik zor bele kullaniyorum memem kaniyor her seferinde catlaklardan bahs edemem o kadar negse bana uygun fiyatli en uyguna satacaginiz eller serbest sut sagma makinesi varmi?
Bu Kurban bayraminda sevaba girersiniz

Kizlar 4aylik bebegim var sagimla besliyorum
Avent ama bozulmus vafli yirtik zor bele kullaniyorum memem kaniyor her seferinde catlaklardan bahs edemem o kadar negse bana uygun fiyatli en uyguna satacaginiz eller serbest sut sagma makinesi varmi?
Bu Kurban bayraminda sevaba girersiniz
Usttt

Bende var kablosuz süt sağma makinesi Amerika'dan almıştım ama hiç kullanmadım gerek kalmadı bebeğim emdi hep.aldığım fiyata vereceğim.özelden mesaj atarsan whatsp üzerinden resimlerini gönderiirm sana sıfır ürün

Letgodan yüzyüze yaşadığınız şehirden yada dolaps,gardrops uygulamasından bakın fazlaca satışa sunulanlar var . guvenılırlık açısından en azından paranız güvende olur madem ihtiyaç sahibisiniz burdan alırsanız , kargoda kırılır eder bi guvencenız olmaz paranızdan da olmayın.

Back
X