Ellerim kırılsaydıda sana evlenme teklifi etmeseydim..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
O kadar üzgünümki kızlar, herşey rüya gibi ilerliyordu evlenme teklifi bile almıştım..Ta ki mail adresimi şifremi alana kadar..Eski erkek arkadaşımın mesajlarını görmüş fake bi twitter adresimin olduğunu görmüş yıkılmış resmen..Halbuki kötü hiçbi amacım yoktu öylesine bakıyodum kapatıyodum ama o arkasından iş çevirdigimi sanıyo ellerim kırılsaydıda evlenme teklifi etmeseydim bu ilişkide ilk defa çok pişmanım dedi..o kadar çaresizimki suçsuz oldugumu anlatamıyorum dinlemiyo beni böyle olsun istememiştim onu kaybettim sanırım ama çok seviyorum napıcam ben

O kadar üzgünümki kızlar, herşey rüya gibi ilerliyordu evlenme teklifi bile almıştım..Ta ki mail adresimi şifremi alana kadar..Eski erkek arkadaşımın mesajlarını görmüş fake bi twitter adresimin olduğunu görmüş yıkılmış resmen..Halbuki kötü hiçbi amacım yoktu öylesine bakıyodum kapatıyodum ama o arkasından iş çevirdigimi sanıyo ellerim kırılsaydıda evlenme teklifi etmeseydim bu ilişkide ilk defa çok pişmanım dedi..o kadar çaresizimki suçsuz oldugumu anlatamıyorum dinlemiyo beni böyle olsun istememiştim onu kaybettim sanırım ama çok seviyorum napıcam ben

neden şifreni verdin ki, sonuçta eski erkek arkadaş, mailde tarihler yazıyordur, kimbilir kendi eskisinde neler var sen onun özelini böyle deşelesen hoşuna gitcek mi, hem suçlu hem güçlü

Eski erkek arkadaşınızı takip için mi açtınız fake hesabı anlamadım ?

Niye yaptiniz madem, heyecan mi ariyordunuz.
hayır ben onu üzcek hiçbişey yapmadım o bunu bilmiyo ne yazıkki
neden şifreni verdin ki, sonuçta eski erkek arkadaş, mailde tarihler yazıyordur, kimbilir kendi eskisinde neler var sen onun özelini böyle deşelesen hoşuna gitcek mi, hem suçlu hem güçlü
vermesem daha büyük sorun olurdu bişeyler saklıyosun derdi
Eski sevgilini takip etmek için mi açtın fake twitter adresini?
hayır hiç bakmadım o adres eskiden beri var öylesine ünlülere bakıyodum sadece ama o şuan farklı farklı şeyler düşünüyo ne yazıkki

hayır hiç bakmadım o adres eskiden beri var öylesine ünlülere bakıyodum sadece ama o şuan farklı farklı şeyler düşünüyo ne yazıkki
Anladım, o zaman ortada sevgilini kızdıracak bişey yok. Geçmiş geçmişte kalmış. Sakın özür falan dileme, çünkü suçun yok. Adı üstünde eski sevgili...

neden sahte hesapla takip ediyorsunuz ki
ah ne gerek vardı sanki kötü olmuş çok o_O
yaptıgım şey o kadar zararsızdıki ama ona asla anlatamıcam bunu çok üzgünüm şoktayım hala

Adam haklı , bunun savunmasını ne kadar iyi niyetli yaparsanız yapın sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum..
Onun yerine koyun kendinizi, karşı taraf ne kadar kötü bir amacım yok dese dahi olayın şokunu atlatamazdınız herhalde..
evet aynısı olsa bende terkederdim hatta ondan kötüsünü yapardım eli ayagı titremiş neler düşünüyo kimbilir
Eski erkek arkadaşınızı takip için mi açtınız fake hesabı anlamadım ?
yok hayır eskiden beri açık olan bi adresti ünlüleri falan takip ediyorum
Ee bunda ne gibi bi kotuluk var? eski mesajlarmis, bunun hesabini sormaya hakki yok. Twitter dan eski sevgilini takip ettigini falan mi dusundu de kizdi bu kadar?
oda zaten mesajlara pek takılmadı ama twitter olayı çok kırmış onu hiçbişekilde konuşmuyo benimle

hayır ben onu üzcek hiçbişey yapmadım o bunu bilmiyo ne yazıkki

vermesem daha büyük sorun olurdu bişeyler saklıyosun derdi

bişeyler saklıyorsun demek sana güvenmiyorum kimbilir ne haltlar karıştırıyorsun demek
bence sen bu adamı sevmekten vazgeç, sana baştan hiç saygısı yok
aşkın gözü kördür yılların boşa geçer gider anlamazsın

bu arada ben yolun yarısındayım senin çok genç olduğunu tahmin ediyorum, benden sana abla tavsiyesi önceki mesajım

Back
X