- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi homesweethome3
teşekkür ederim kızlar bugün barıştık umarım bidaha sorunla karşılaşmayız çok zorlu bikaç gün geçirdim çünkü..
Sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kızlar bugün barıştık umarım bidaha sorunla karşılaşmayız çok zorlu bikaç gün geçirdim çünkü..
geçmiş olsunO kadar üzgünümki kızlar, herşey rüya gibi ilerliyordu evlenme teklifi bile almıştım..Ta ki mail adresimi şifremi alana kadar..Eski erkek arkadaşımın mesajlarını görmüş fake bi twitter adresimin olduğunu görmüş yıkılmış resmen..Halbuki kötü hiçbi amacım yoktu öylesine bakıyodum kapatıyodum ama o arkasından iş çevirdigimi sanıyo ellerim kırılsaydıda evlenme teklifi etmeseydim bu ilişkide ilk defa çok pişmanım dedi..o kadar çaresizimki suçsuz oldugumu anlatamıyorum dinlemiyo beni böyle olsun istememiştim onu kaybettim sanırım ama çok seviyorum napıcam ben
doğru söylüyosunuz benim okulumun öğrenci bilgi sisteminin şifresini biliyordu sevgilim..girip notlarıma falan bakıyordu bende ordan mail adresimi kaldırmıştım oda bunu farketmiş neden kaldırdın diyip hemen şifremi istedi sonundada bu yazdıklarım oldu işte..Konu sahibiyle kendinizi kıyaslamanız doğru olmaz. Çünkü siz evlisiniz, siz eşinize o güveni vermişsiniz ki sizinle evlenmiş. Üstelik aynı evdesiniz her anınız birlikte geçiyor, aranızda bir sorunda yoksa niye sizi kontrol etsinki.
Bence konu sahibi eksik anlatıyor. Bu olayın önceside vardır yoksa neden şifrelerini istesin. Demekki ona güvenmiyorki açıp bakmış. Homeostas ta kendini yeterince ifade edemediği için sonuç bu olmuş.
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun![]()