ellerim :(

evlivekedili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
237
101
123
35
Merhaba kızlar
Yaklaşık 2 aydır fitness'a gidiyorum. Yüzüklerimin bu kadar sorun olacağını tahmin etmemiştim. Ellerimde yüzük varken aletli çalışıyorum. Şimdi farkediyorum ki avuçlarımda yüzük kullandığım parmaklarımın altlarında sertleşmeler var. Nasır mı acaba? :( Nasıl kurtulabilirim? Nem maskesi falan mı yapsam.Yardım edin kızlar :(:17:

Kız bu dert mi :1: Döverler seni bu forumda :) Nemlendiriciyle masaj yap.Yüzük takma.Geçer, merak etme.Allah büyük dert vermesiin.

Aletlerle çalışırken kolda saat,parmakta yüzük,boyunda kolye olmaz.Bir süre yüzüksüz gezin,dağılacaktır.

Merhaba ,

spor yaparken takılarınızı çıkarırsanız el derinizdeki sertleşme kabuklaşmış nasıra dönüşmeyecektir. Krem ve nem maskesi de derinin sertliğini alacaktır. Bir müddet sonra sertleşmiş derinin soyularak normale döndüğünü görebilirsiniz. Kısa zamanda düzelir.

Sağlıcakla kalın.

Çok teşekkür ederim kızlar. Bende öyle sert nasıra dönüşür falan diye panik yaptım. Umarım geçer.:31:

Merhaba kızlar
Yaklaşık 2 aydır fitness'a gidiyorum. Yüzüklerimin bu kadar sorun olacağını tahmin etmemiştim. Ellerimde yüzük varken aletli çalışıyorum. Şimdi farkediyorum ki avuçlarımda yüzük kullandığım parmaklarımın altlarında sertleşmeler var. Nasır mı acaba? :( Nasıl kurtulabilirim? Nem maskesi falan mı yapsam.Yardım edin kızlar :(:17:

elinizde yüzük olmasa bile aletlerle çalışırken eldiven kullanın ağırlıklar elde nasır yapar.

Merhaba kızlar

bundan sonra takmaki yer etmesin iyice.
oraları krem ile duşdan sonra masaj yaparsan zamanla sertleşme gidecektir. :34:

iyi sporlar :16:

Back
X