Ellerin kokusunu gidermenin en dogal yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Sogan dogradıktan sonra veya tavuk yıkadıktan sonra ellinizdeki kokudan rahatsız oluyorsanız, ellerinizi limonun suyuyla ve elinize bir miktar tuz da ekleyerek bir kaç dakika ovuşturduktan sonra yıkayınız.elinizdeki kokunun tamamen yok oldugunu göreceksiniz.:lepi:

canım teşekkürler paylaşım için her kadının yemekten sonra zorlandığı bir konu deneyeceğim sağol

evet canım limonun suyunu denedim ve gerçekten işe yaradı...öneri için teşekkür ederim :)

:lepi:teşekkürler çok işe yaradı
Sogan dogradıktan sonra veya tavuk yıkadıktan sonra ellinizdeki kokudan rahatsız oluyorsanız, ellerinizi limonun suyuyla ve elinize bir miktar tuz da ekleyerek bir kaç dakika ovuşturduktan sonra yıkayınız.elinizdeki kokunun tamamen yok oldugunu göreceksiniz.:lepi:

kaydirigubbakcemile5süper

peki ya sarımsak kokusuna da etkili mi :uhm: hiç sevmiyorum o kokuyu yaa :bbo:

limon herşeye birebir ya ben yüzüm için tonik niyetine kabuğuyla sürüyorum ne sivilce nede siyah nokta ertesi gün bebek gibi oluyo:ecrin_bebek:

Back
X