• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler elma sirkeli buhar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

prenses_1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
175
1
96
Eskişehir
merhabalar ben çok faydasını gördüm sizinlede paylaşmak istedim. kaynayan suyun içine elma sirkesi katıp yüzünüze buhar yaptığınızda cilde çok iyi geliyor ben haftada 1 yada iki defa yapıorum cildimi güzelleştiriyor parlamasını sağlıyor sivilcelerin siyah noktaların giderilmesinede yardımcı oluyor arkasındanda sulandırılmış elma sirkesiyle yüzümü sliyorum haftada bir umarım sizinde işinize yarar

işe yarıyo valla.bunu bende denedim.haftada 1 veya 2 kere yüzümü pamuk yardımıyla elma sirkesiyle siliyorum.düzenli olarak bunu yapmanızı öneririm.faydasını göreceksiniz.azcık kötü kokucak ama olcak o kadar.en iyisi geceden sürüp yatmak.zemuszemus

kesinlikle mucize gibi cok tonıkler temizlik ürünleri akneyi engelliyicek kremler kullandım hiç bir işe yaramadı. ama elma sirkesiyle suyu yarı yarıya karıstırıp her gece yatmadan yüzüme sürmeye başladıktan sonra ne sivilce nede lekelerınden iz kalmadı. şimdi kapatıcıya falan gerek yok allık sür çık süper oldu cildim kesinlikle şiddetle tavsiye ederim bende.

kesinlikle mucize gibi cok tonıkler temizlik ürünleri akneyi engelliyicek kremler kullandım hiç bir işe yaramadı. ama elma sirkesiyle suyu yarı yarıya karıstırıp her gece yatmadan yüzüme sürmeye başladıktan sonra ne sivilce nede lekelerınden iz kalmadı. şimdi kapatıcıya falan gerek yok allık sür çık süper oldu cildim kesinlikle şiddetle tavsiye ederim bende.

aynen katılıyorum benimde 1 sene önce tertemizken cildim yanlış makyaj ürünlerinden dolayı alnımda çenemde sivilceler vardı bir yakınımın tavsiyesiyle elma sirkesi ve su kullandım şu an da izi bile yok :1rolleyes:

bu buharın bir süresi var mı ne kadar süre buharda tutacağız yüzümüzü bir de tam ölçü nedir ne kadar suya ne kadar sirke fisfisfis

Güzel fikir aslında.. Ben de deneyeceğim bunu tşekkür ederim sonuçları paylaşırım umarım işe yarar benim de alın ve dudak çevresinde çok sivilcem var :(

Arkadaşlar merhaba.
Bu sirke ve su buharı sonradan çıkan benleri yok ediyormuş. Kabuk bağlayıp kabuğu düşünce ben de düşüyormuş ama endişeliyim.
Benimde çok denediğim ve çok memnun kaldığım bi tarif var sizlerle paylaşayım. Kendinize bir ölçek belirleyin. Aynı ölçekte maden suyu ve sirkeyi karıştırın. (Sirkenin içinde asit olmayacak. Ben A-101'den alıyorum onda asit yok) akşam ve sabah düzenli olarak pamukla yüzünüze sürün yarım saat bekleyip ılık su ile durulayın. Ben sivilce çıkmadan baktım belirtileri oluyor hemen sürüyorum geçiyo. Çok faydalı. Ama bu sirke ve su buharını denemek istiyorum deneyen varsa beni bilgilendirebilir mi teşekkür ederüm.

Back
X