Merhaba arkadaslar, elma sirkesine bundan tam 2 hafta once basladim, sabah oglen ve aksam olmak uzere her ogunden 20-30 dkk once ictim. Bir cay bardagina bir yemek kasigi elma sirkesi, ben bal sevmedigim icin kullanmadim. Kullandigim elma sirkesi ise dogal elma sirkesi. Bugun tartildim ve tam tamina 4 kilo 200 gram vermissim. 78,7 ile basladigim elma sirkesi diyetine suanda 74,5 ile devam ediyorum. Dogrusu 4 gundur hic kullanmadim, ve her istedigimden yedim. Her istedigim diyorum ama bir zamandan sonra midesi almiyor. Yani bundan 2 ay once yedigim yemeklerin suanda yarisini yiyorum, ama her istedigimden yiyorum cips cikolata cerez abartmadan tabiki. Spora gelince ozellikle bir kosu veya egzersiz yapmadim ama ise gidip gelirken yurudugum 30 dkk yetiyor dogrusu. 30 eylul'e kadar hedefim 66 kiloya dusmek. Ha bu arada soylemeden edemicem, ben cok zor kilo veren bir insanim. Ev arkadasim ile bir diyete baslamistik, ayni yedik ayni yuruduk ayni uyuduk ayni spor yaptik bende 2 kat fazla vermisti. Buna ragmen elma sirkesi ile hic zorlanmadim, ve cok menmunum. Eger sorunuz olursa seve seve cevaplarim kendinize iyi bakin Allah'a emanetsiniz :)