4 adet elmayı rendeleyin ve 1 kaşık şeker ile biraz pişir. Pişince içine tarçınıda ekleyip karıştırın
1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 paket yumuşak margarin
1 su bardağı pudra şekeri
1 vanilya
aldığı kadar un
İÇİ MALZEMESİ
4 elma
1 şeker kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı şeker
Margarin ile 2 bardak unu biraz birbirine yedirin. Yoğurt, yumurta, vanilya ve pudra şekerinide ekleyip yoğurun. Daha sonra içine aldığı kadar un ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin.
Hamuru 4 eşit parçaya bölerek merdane yardımı ile yuvarlak olarak açın. 8 eşit parçaya bölün.
İçine elma rendesi koyup, sarın.
Üzeri pembeleşene kadar pişirin.
simalcim ellerine emegine saglik
güzel ne demek az kalir bayiliyorum ben buna yaaaaaaaaaaaaa
ama yapamiyorum oda hamuru acamadigimdan yani merdane ve oklava kullanmayi beceremiyorum malesefffff sol bilegimden ameliyatli oldugum icin elim dönmüyo
ama nasil canim cekdi anlatamam olsada yesem valla :))))
ellerine emegine saglik hamarat simal :)))
simalcim ellerine emegine saglik
güzel ne demek az kalir bayiliyorum ben buna yaaaaaaaaaaaaa
ama yapamiyorum oda hamuru acamadigimdan yani merdane ve oklava kullanmayi beceremiyorum malesefffff sol bilegimden ameliyatli oldugum icin elim dönmüyo
ama nasil canim cekdi anlatamam olsada yesem valla :))))
ellerine emegine saglik hamarat simal :)))
ya ne güzel görünüyorlarcokacimcoook ah ah hep biz yokken yapıyosun böyle leziz tatları biz yiyemiyoruz ellerine sağlık canım leziz görünüyolarlar a.s.
ay ayy cok guzel gorunuyorlar bende dayanamadim hemen yaptim harika oldular ben bir cay bardagi cevizde ekledim cok lezzetli oldu bu guzel tarif icin tesekkurler simal:)