• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Elonge spermadit ile Rosi işlemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yadgrakcyozr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
6
3
1
30
Merhaba kızlar.
Öncelikle bu yolda yürüyen herkese Allah sabır versin. Dualarımdasiniz allah hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. ❤️

Şimdi biz dün #tese olduk yumurta toplaması oldu. 4 tane döndürdüm 2 tanesi döllendi.
Sperm bulunamadığı için rosi işlemi uygulandı. Bugün aradılar ve 2 tanesinin döllendigini söylediler. Ve cumaya transfer planlandı Allah'ın izniyle. Embriyolog Ferhat cengiz. Kadın doğumcu Aynur Erşahin.
Sizlerin de düşüncelerini fikirlerinizi almak istiyorum...

Merhaba kızlar.
Öncelikle bu yolda yürüyen herkese Allah sabır versin. Dualarımdasiniz allah hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. ❤️

Şimdi biz dün #tese olduk yumurta toplaması oldu. 4 tane döndürdüm 2 tanesi döllendi.
Sperm bulunamadığı için rosi işlemi uygulandı. Bugün aradılar ve 2 tanesinin döllendigini söylediler. Ve cumaya transfer planlandı Allah'ın izniyle. Embriyolog Ferhat cengiz. Kadın doğumcu Aynur Erşahin.
Canım Aynur hocayı çok duydum inşallah tutunur bebişlerin sana rabbim gönlüne göre versin 🙏

Merhaba, hangi evre Spermatid bulunmuş acaba bilgi verdilermi size?
Birde eşinizin Azospermi sebebi nedir?

Merhaba kızlar.

Merhaba sonuç ne oldu acaba

Back
X