- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
Keşke hiç eltim olmasaydı; ama maalesef ki tam 6 adet eltim var. Altısı da zarar. Kısaca anlatayım geçenlerde bu eltilerden biri eşimi arayarak çocuklarına aldığı kıyafetleri eşimin ödemesi için ricalarda bulunmuş. Eşim bir giyim mağazasında müdürlük yapıyor. Eltimle biz farklı şehirlerdeyiz. Eltim olacak kadın kendi oturduğu semtteki bu mağazaya giderek eşimi arıyor diyor ki ben bişeyler alacağım çocuklar için param yok cart curt senin üzerine yazsam olur mu?
Ben bunu eşimin telefon kayıtlarından gördüm bana haber verme gereği duymamış kimse. Kocaları karıştırdı herhalde. Eşim mağaza müdürü öyle ahım şahım bir maaşı yok. Ve de orada çalışması demek oranın ürünlerini bedavaya alıyor demek değil. Anlat anlat bitmez. Siz olsanız bu eltiye napardınız? İhtiyacı olsa neyse, ev kıyafet dolu kendi gözlerimle gördüm gittiğimde. Ve bu kadın geçen yıl da böyle birşey yapmış kayınbabam bunu uyarmış, sakın bi daha Ahmet'ten bişey isteme onun da bi evi var falan diye azarlamış. Bunu da kayınbabam anlattı yine bişeyden haberim yok. Kayınbabam diyor ki Mert'in (eltimin oğlu) montu var gitmiş tekrar mont alıp Ahmet'e ödetmiş. Bunun gibi onlarca örnek var hem bu eltiyle hem diğerleriyle ilgili. En son yaşanan bu olduğu için sizlerden fikir almak istiyorum. Ben düşündükçe çok sinir oluyorum da.