• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti bulamadığım için düğünüm olmuyor !!

mina_al

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
37
18
3
Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?

A ah sacmaliga bak. Kiskanc insan olurda kardesini kiskananda olmazki?!?

Kaldiki resmi nikahin var dugune kadar ayri evlerde mi oturacaksiniz?

İyide zaten eşiniz önceden size söylemiş ,sırası gelen evlenir demiş.düğünden bahsetmiş demekki:)

Evet malesef etrafinda kiz varsa sor soruştur diye banada söylüyorlar ! Meseleyi bana kredi cekemedik diye düğün yapamadik seklinde anlatıp laf arasında abisinin patmagina bi yüzük takalim sizin işi halledicez deniliyor. Üstüne 29 yasinda ablasida bekar oda ayri bi kiskanc

Evet malesef etrafinda kiz varsa sor soruştur diye banada söylüyorlar ! Meseleyi bana kredi cekemedik diye düğün yapamadik seklinde anlatıp laf arasında abisinin patmagina bi yüzük takalim sizin işi halledicez deniliyor. Üstüne 29 yasinda ablasida bekar oda ayri bi kiskanc
nikah iptal islemi çokmu zorki
bi denesen
nerden buldun bu hasta aileyi sen :)

Ya niye düğünden önce resmi nikah yapıyorsunuz anlamıyorum.. işi garantiye aldılar şimdi tüm sülalesini beklersin. Nasıl olsa sen çantada kekliksin..

Kesin bir dille bekleyemeyeceğini söyle. Ailen devreye girsin.

En başta neden söylememişler.

Nişanlıniz ne diyor bu duruma, kabul etti mi ?

Back
X