elti gelmeden derdi geldi!

kv ile aran nasıldır konuyu ona açsanız durup dururken birden böyle samimi olmaları art niyetli olduğunu düşündürüyor kendisiyle mesafem olur bundan sonra deseniz. ilikinizi bilmiyorum kv ile. ama doğru düzgün bir kadınsa size hak verir.

insanlar ne kadar fesat olmuş ya ilişkinize fesatlık katmaya çalışıyor eltiniz. bunun için sevdiğinden ayrılman saçma olur.
çok samimi olma tanıştığınızda mesafeli davran. ağırlığını hissettirki seni kolay sindirilebilir sanmasın..geçmişe mazi geleceğe niyazi derler dersin geçer gider :)

buna benzer şeyleri ben de yaşadım canım hatta benimki biraz daha ileri seviyedeydi.şimdiki eşim ozamanlar sevgilimin kardeşi ve onun kız arkadaşı sevgilimin eski sevgilisyle birden bire can ciğer kuzu sarması oldular.Ben sevgilime soruyordum eskiden de böyle samimiler miydi diye hayır yüzyüze bile görüşmüşlükleri yoktur diyordu.Neyse dedim sesimi çıkarmayayım görüşsünler bize bulaşmadıktan sonra sorun yok ama bikaç hafta sonra sevgilime kızla ilgili haber taşımaya başladılar.Neymiş seni unutamamış,senden sonra hayatına kimseyi almamış hatta seni bekliyormuş gibi.Sonra bütün bunların üstüne bir de eski sevgiliye,benim sevgilimin yanında olduğum bir zaman mesaj attırdılar seni unutamadım bana geri dön diye.Bütün bunların üstüne tabi ki ben de dişimi gösterdim ve kavga çıkardım.Neyse ki sevgilim benim yanımda oldu şimdi görüşmüyorum ikisiyle de.Ama tabi eşimin kardeşi ona bişey diyemem görüşür.Sana tavsiyem dikkat et canım bigün o kız da eski sevgiliden haber getirir falan huzurunuzu bozmaya çalışır.Çünkü durduk yere kimse kimseyle kanka olmaz.

Ben tiksindim eltinden..
Böyle basit bir kadınla evlenen kaynında da akıl yok..

Yerinde olsam istediği huzursuzluğu vermem ona..
Hiç umursama.

Şuan empati kurarak cevap veriyorum arkadaşım sana, benim eltim eşimin eski sevgilisyle görüşse ki bende çok kıskancımdı ama hiç oralı olmam. Bu konudaki rahatsızlığımı eşime bile belli etmem ki eski sevgiliyi önemli bi konuma sokmamak için.

Yanımda konusunu açarsa elti, duymazdan gelirim herhangi biriyle ilgili konuşuluyormuş gibi davranırım. Bnce sende öyle yap ki elti amacına ulaşamasın.

Biraz eltinle vakit geçir fotoğraf çektir eltinle sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları paylaş eltinide etiketle. Kız görsün senin ve sözlünün mutluluğunu .
Bir insanı sinir etmek için bazen en iyi yoldur iyi geçinmek.
Madem sinir etmek üzmek istiyor seni ters köşe yap.
Hatta dahada ileri git kız ekle bakalım elti ne yapacak.

valla olmayan elti derdi ve k.k. elti derdini okumakta beni gerdi...:31:

Biraz eltinle vakit geçir fotoğraf çektir eltinle sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları paylaş eltinide etiketle. Kız görsün senin ve sözlünün mutluluğunu .
kızı mı eklesin?yani sözlüsünün eski sevgilisini. Hatta eltiyi çatlatmak için kızı, sağdıç yapsın konu sahibi.elti çatlatmak için bu kadar şeye değer mi?

:5:

kizi eklemek sacma olmazmi ya, yani zten benim kizla bi sorunum yok tanimam bilmem, benim derdim eltimin sozlumun gecmisini bugune tasiyor olmasi, yani ben nedensimdi nisan dugun heyecanim yerine kalkip da sozlumun eski sevgilisiyle eltimden bahsetmek zorunda olayim, bu huzursuLugu niye yasatmak istiyor bana benim derdim o

kv ile aran nasıldır konuyu ona açsanız durup dururken birden böyle samimi olmaları art niyetli olduğunu düşündürüyor kendisiyle mesafem olur bundan sonra deseniz. ilikinizi bilmiyorum kv ile. ama doğru düzgün bir kadınsa size hak verir.

canim kayinvalidem tam olarak konuyu bilmiyor ama arada anlaamazlik oldugunu biliyor, zaten bilse de anlamaz kv biraz saf bi kadindir karismaz hem de gelinini torunlarini seviyor bisey diyemez oyle kaynanalik yapacak bi tipe enzemior, ben de yeni yeni taniyorum zaten ,:44:

amac bellı ve sız amaclarına ulastırıyorsunuz...

takmayın, kavga etmeyın, faceden sılın... insanlar amaclarına ulasamadgnı görduklerınde vazgecerler..

sizin için sessiz kalmak zor olacak ama bunu yapmazsanız da cok uğrasırsınız...

Elinde ne var

Müstakbel eltin önceden samimi olmadığı sözlünün eski sevgilisi ile sen sözlenince samimi oldu.
Sözlün tepki verdi. Abisinin de haberi var olay.

Şuan senin yapabileceğin birşey kalmamış.

Sen eltine resmi davran. Yüzgöz olma. Sıkıntın olursa sözlüne söyle hallletisin

Seni sinirlendirip, huzursuzluğunu görmek hoşuna gidiyor besbelli.
Bazı insanlar ortalık karıştırmaktan zevk alır, eltinizin de derdi bu sanırım..
Kız da bir garipmiş, bir iletişimim yoksa eski sevgilimin yengesiyle birden bire hediyeleşecek kadar nasıl bir samimiyetim olabilir ki uzaktan uzağa hemde?
Üstelik sözlenmiş eski sevgili' nin yengesiyle?
Her ikisi de yanlış şeyler, eltine karşı mesafeni koru görmemeye çalış yaptıklarını zaten sözlüne devredersin direkt konuyu.
:31:

Seni sinirlendirip, huzursuzluğunu görmek hoşuna gidiyor besbelli.
Bazı insanlar ortalık karıştırmaktan zevk alır, eltinizin de derdi bu sanırım..
Kız da bir garipmiş, bir iletişimim yoksa eski sevgilimin yengesiyle birden bire hediyeleşecek kadar nasıl bir samimiyetim olabilir ki uzaktan uzağa hemde?
Üstelik sözlenmiş eski sevgili' nin yengesiyle?
Her ikisi de yanlış şeyler, eltine karşı mesafeni koru görmemeye çalış yaptıklarını zaten sözlüne devredersin direkt konuyu.
:31:

sozlenmis eski sevgiliyi gectim bir de kiz kendisi de evlenmis , kendi demedigi gibi kocasi da demiyoki senin ne isin var daha bu insanlarin hayatinda diye, yani bilmiyorum hala sozlumde gozu var desem sanmam ama daha cok eltimin isguzarligi , o gorusmek istiyo cunku . bilmiyorum kizlar sizin desiginiz gibi gayet resmi davranicam eltim olacak kadina, sozlum de zaten konusurum abimle bizimle olmak isterlerse olurlar ya da cikarlar hayatimizdan dedi. insallah dugun gelinlik heyecanimin onune gecmez bu sacma insanlar ve sacmaliklari cok saolun yorumlariniz icin:16:

bende yeni evliyken benim sivrizeka görümcekde eşimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye başladı aynen bu konudaki gibi birden peydah etti hemde önceden alakaları yokken bide gelip benimde yanında oldugum bi anda eşime dönüp -kardeşim x in sana çok çok selamı var evlendğine çok şaşırdı dedi eşimde dönüp ona o kimmiş ben tanımıyorum dedi
görümcemde ısrarla aaa aşk olsun insan geçmişini ne olursa olsun unuturmu hiç insan geçmişinden utanmaz geçmişiyle yaşar dedi
eşimde : BEN GEÇMİŞİMİ ÇÖPE ATTIM ÇÖPLÜĞÜDE ANCAK KÖPEKLER KARIŞTIRIR dedi :52:

ondan sonra bir daha ne x in nede y'nin konusu geçmedi :1::1::1:

süpermiş bu.o an görümcenizin yüzünü görmek isterdim.eşiniz de iyi oturtmuş lafı.

hanimlar merhaba forumda yeniyim umarim dogru yere yaziyorumdur :) benim dersim su , sozluyum ve sozlumun abisinin karisi yani eltim olacak, sozlumun eaki sevgilisiyle gorusmeye basladi, ustelik gecmise dayanan bi arkadasliklari falan da soz konusu degil sozlumle beraberken 1-2 kez gormusler birbirlerini o kadar, facede birbirini eklemeler, hediyeler yollamalar falan,uzak sehirlerdeler ayrica, sozlum bunu ogreninc e cok kizdi , bana saygisilik oldugunu dusunuyor( hatta empati yap abimin eski sevgilisiyle fushhya gorusse sen nasil hissederdin diye sordugunda siritarak gorusemez tabiiki dedi )bende oyle hissediorum acikcasi, arkadas dost falan olsalar karismaya hakkim olmaz haliyle ama sozlum gorusmeni istemiyorum gerek yok dedigi zaman dalga gecer gibi siritarak o benim arkadasim gorusurum demesiyle artik kalbinde fesatlik oldugunu ve sirf bizi hizursuz etmek icin boyle yaptigini dusunuyorum ve daha tanimadan kendinden nefret ettim, ne dugunumde ne de hayatimizda olmasini istemiyorum o kadinin ama bi yandan da abisinin karisi, sozlum suanda konusmuyor zaten kadinla , ama ben nasil bi tutum sergileyeyim bilmiorum, dedigim gibi tanimadan daha nefret ettim , konusmasam tavir takinsam iliskimizde kendini onemli biseymis gibi sanmasini istemiorum bir de buyuk gelin o aonucta eaimin ailesinin beni onun yuzunden dislamaaindan korkuyorum, sonradan geldin huzuru bozdun gibisinden ,kafam cok karisik, bazen evlilikten bile vaz mi gecsem acaba tum bu sorunlara degermi diyorum, ama cok seviyorum, lutfen bi fikir verin, siz olsaniz nasil yapardiniz ya da boyle bi tecrubeniz oldu mu simdiden tesekkurler:17:

eltin kiminle görüşürse görüşsün seni ilgilendiren bir durum değil,bu bir eski sözlüde olsa,belliki kasten yapıyor sende didikledikçe amacına ulaşacak zaten bunu istiyor sende bu tongaya düşme umursamadıgını göster sözlün yanında nasıl olsa..evlilikten neden vazgecıyorsun eltın dış kapının dış mandalı

bende yeni evliyken benim sivrizeka görümcekde eşimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye başladı aynen bu konudaki gibi birden peydah etti hemde önceden alakaları yokken bide gelip benimde yanında oldugum bi anda eşime dönüp -kardeşim x in sana çok çok selamı var evlendğine çok şaşırdı dedi eşimde dönüp ona o kimmiş ben tanımıyorum dedi
görümcemde ısrarla aaa aşk olsun insan geçmişini ne olursa olsun unuturmu hiç insan geçmişinden utanmaz geçmişiyle yaşar dedi

vay beee :)) kocan seni iyi korumuş helal

helal olsun eşine! :9:

Back
X