Elti gemisiiii

Duygu-

Birbirimize bikaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık.
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
143
28
68
Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?

Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Hatalı değilsin tabi çağırmak zorunda değilsiniz hem o sizi cagirdi mi sevgilisinin annesi ile tanistiginda.

Tabiki arama senin le ne alakası Var. Kv adayım beni davet ettin sen de büyüt gel mi diyecektin. Hani dedim 6ya kız düğün vs hersey lerine gidiyor. Demek nasıl davet ettiriyor sa kendini. Tam psikopat. Uzak dur muhattap olma hiç ama hiç

Teşekkürler arkadaslar. Zaten kızla bi kere oturduk ben ilk görüştügüm kişiye hemen samimi olamam konusamam. Hemen kv me görümceme beni kötüler gbii konusmuss arkamdan :( buna ragmen mesaj atmak istedîm işte kimse benim yüzğmden üzülmesin istşyorum ama ileriye bakınca gerçekten tehlikeli olacak gibii bu kız :(

Teşekkürler arkadaslar. Zaten kızla bi kere oturduk ben ilk görüştügüm kişiye hemen samimi olamam konusamam. Hemen kv me görümceme beni kötüler gbii konusmuss arkamdan :KK43: buna ragmen mesaj atmak istedîm işte kimse benim yüzğmden üzülmesin istşyorum ama ileriye bakınca gerçekten tehlikeli olacak gibii bu kız :KK43:
Bosver ayrildiysa insallah barismaz

Bence x kişisi sinirlari bayagi bi aşmış. Sevgilinin ailesi tek onla konussun tek onla ilgilensin istiyor. Seni kiskaniyor. Ayrica neden ona mesaj atip durumu aciklama gibi bisey dusundun ki canim. Bosver sen takma kafana :KK70: keyfine bak
Bide anlamadıgım facede arkadas falanda degildik gidip engellemiş

Mesaj atamadigin iyi olmus zaten.ortada senin bir kabahatin yok.ayrica kizin alinganlik yapip olayi buyutmesi de bir bakima iyi olmus.rengini belli etmis oldu boylece, eminim.ki sevgilinin ailesi artik ona farkli bir gözle bakacaklar. Sen cizgino hic bozma.bir araya gelirseniz de bir sey bilmiyormusu oyna. Arami iyi tutacagim derken seni kucumsemesine veya uzmesine izin verme.sirf sevgilinle baglantisi var diye herkesle iyi gecinmek zorunda degilsin

Back
X