En güzeli, sen de uzak dur bence...eşimde sosyal medyadan engelledi zaten
Ne kadar samimiyetsiz ilk aylardan siki Fiki olmak , Cok muhabbet tez ayrilik getiriyor iste boyleBu farklılıgın sebebini sordugunuzda ne cevap verdi?
ilk aylarda hergün arardı ben de kendi kendime ne kadar iyi diyordumNe kadar samimiyetsiz ilk aylardan siki Fiki olmak , Cok muhabbet tez ayrilik getiriyor iste boyle
Yakışıklı kaynim ne ya?Nasıl bir ortama düşmüşsünüz siz böyle.Ben olsam merhaba merhaba dan öteye gitmezdi muhabbetim,kadının ruh hali pek sağlıklı değil gibiMerhabalar içimi dökmeye çok ihtiyacım var ben 9 aylık evliyim bir tane eltim var ilk aylarımda bana hep kayınvalidem hakkında kötü şeyler söylemeye başladı onları kötüledi kötüleyince içime şüphe düştü ya öyleseler diye neyse ben ve eşim çalıştığımızdan dolayı çok geliş gidiş yapamıyorduk kayınvalidemlere sonra bi öğrendik ki onları kötüleyen eltim iki gün de bir orda bal kaymak olmuş bunu öğrendikten sonra eltimle araya mesafe bıraktım hafta sonu gezmeye gittik sosyal medyaya da resim video paylaştık eşimle eşiminkileri beğeniyor faakat benimkilere bir şey demiyor üstüne eşime kalp gönderip yakışıklı kaynım yazmıştı tabi ben bunu görünce sinir oldum bugün de sosyal medyayda olduğun gibi görün rol yapma yapmacık hareketlerin var kalbindeki kötülük yüzüne yansımış gibi durumlar paylaşmış akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
kesinlikle
şimdi ben araya mesafe bırakacam da eşim abisine gidip gelmek istiyecek o durumda ne yapacam ki
zaten olgun biri olsa kalkıp böyle sözler paylaşmaz kiBöyle insanlar hepimizin hayatinda var. Ama onlara prim vermiyoruzKendi kendine kudurup dursunlar iste Heleki su internetten laf sokmalardan daha cocuksa birsey olamaz.
Niye yazdığınız mesajları silip duruyorsunuz?
eşim için dayanacam mecburAra sira gitseniz bile havadan Sudan sohbet edin sadece..ne dedikodu yapin nede dedikodu yapmak istese yüz verin. Böyleleri laf tasiyor cünkü üstüne 10 katarak
ben yaş olarak onlardan çok küçüğüm böyle kötü niyetli olduğu anlıyamadımNiye yazdığınız mesajları silip duruyorsunuz?
Ayrıca eltinizin eşinizin ailesi hakkında olumsuz konuşmalarına izin vererek siz de hatalısınız. Bugün size onlar hakkında konuşan, sizin hakkınızda da onlara konuşuyordur bu şaşmaz.
Ben olsam bir araya geldiğimizde, bana samimi gibi davrandığında kıyıda köşede konu açarsa ses kaydı alırdım. Sinsirellalara kendimi yediremem.kesinlikle
şimdi ben araya mesafe bırakacam da eşim abisine gidip gelmek istiyecek o durumda ne yapacam ki
Sizinde başka işiniz gücünüz yok galiba.. Tez elden işe başlayın yoksa çevrenizde insan kalmayacakyaptıklarını düşündükçe elim ayağım titriyo dün eşime attığı mesajdan sonra zaten kötü oldum bugün durumlar tam sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?