Merhaba hanımlar ben gurbete gelin geldim kimsem yok yalnızım diye eltimle samimi oldum mecburen kendinisi benden küçük 6 yaş falan neyse bu bana geliyor hizmetini ediyorum misafiri güzel ağırlarlar bizde saygıda kusur etmiyorum derken ben ona gidemiyorum çünkü anksiyete panik atak hastasıyım dışarda kötü olduğum için o geliyordu konuyu anlatayım.
Kayınbabanın evine taşındılar geçen hafta bende hastaydım yardım edemedim hamile şuan doğumuna az kaldı aramızda samimiyet var diye yardım etmek istedim olmadı eşimin izin gününde bir gidelim dedim gittik kayınbaba biz gelcez diye yemek yap demiş ama bizim derdimiz yemek değil biraz yardım etmekti bende banyosunu balkonunu yıkadım çok bir iş kalmamış başka işin var mı dedim yok dedi 5 dakka sonra yemekleri ısıt ta yiyin dedi bana bende şaşırdım hamile de olsa ev sahibi o ben asla öyle birşey söylemem neyse ben cevap verdim yemek yemeye gelmedik yardıma geldik dedim eşimde yemem dedi neyse hazırlandık gelirken eve eltimin oğlu amcamda kalcam diye ısrar etti bizde getirdik akşam beraber kaldık sabah kayınbabam aradı kahvaltıya gelecez diye eltimle yani neyse ben hazırladım yediler meyveler çaylar mısırlar derken akşama kadar bizdelerdi geldi yanıma canım mantı istedi dedi dolapta vardı bende pişirdim koydum önüne asla yârdım etmedi etsin diye de beklemedim ama kullanmaya başladı sanki beni diye hissetmeye başladım tavırlarından kaç gündür sinir oldum içten içe anksiyete den de çok taktım kafama sizde nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinizi bekliyorum mesafe koymak istiyorum artık