• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

Fatmanur 1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
18
2
86
Kızlar ilk defa yazıyorum içimi dokebilecek bir yer olarak gördüm burayı bnm sorunum eltilerimle iki ektim var ikiside birbirinden cin ben içlerinde çok pisirik kalıyorum hep birlikte olduğumuz ortamlarda ben görünmez gibi oluyorum gorumcelerim kaynanam kayınbabam tarafından ztn yapı olarakta sessiz içine kapanık biriyim ve bu durum beni çok üzüyor değiştiriyorum da kendimi

Kendimden memnun değilim çünkü böyle olduğum için başıma bunlar geliyo biraz olsun kendime guvensem biraz olsun kendimi gosterebilsem daha mutlu olacağım eminim ama yapamıyorum iste

belki onlarda bukadar göz önünde oldukları için kendilerini begenmiyorlardır. sebn aynen devam et demekki huyun bu bunla yasamayı innsanaları önemsememeyi ögren

Haklı oldugun her dava kutsaldır.
Dolayısıyla ucunda dayak da olsa ölümde olsa savunacaksın biz canlılar olaylara tepki veririz vermezsek insani özelliklerimizi kullanmamış oluruz.

Tartışmak bizim için gülmek ağlamak savunmak kanıtlamak her şey her şey.
Benim bildiğim tek bir şey var eğer bu dünyada yaşam sürüyorsan insanlarda her koşulda uğraşmak zorunda oldugunu unutma.

Sadece anlık durumlar için geçerli değil hani heh tamam tepkiyi verdim sıyırdım paçayı değil daima savaş içerisinde olmalı insan kanıtlamalı savunmalı herkes gibi sağlam haklara sahip olmalı.

Onun için yapmaktan korktugun her neyse üzerine git.
Çünkü zaten her halukarda kötü hissedecek olan saçları dökülecek olan yine sensin.

Kızlar ilk defa yazıyorum içimi dokebilecek bir yer olarak gördüm burayı bnm sorunum eltilerimle iki ektim var ikiside birbirinden cin ben içlerinde çok pisirik kalıyorum hep birlikte olduğumuz ortamlarda ben görünmez gibi oluyorum gorumcelerim kaynanam kayınbabam tarafından ztn yapı olarakta sessiz içine kapanık biriyim ve bu durum beni çok üzüyor değiştiriyorum da kendimi

Sorun ne tam olarak? Ya da elti ile alakalı sorun ne? Sizin mizacınız sessizse bunun elti ile ne alakası var?

Haklı oldugun her dava kutsaldır.
Dolayısıyla ucunda dayak da olsa ölümde olsa savunacaksın biz canlılar olaylara tepki veririz vermezsek insani özelliklerimizi kullanmamış oluruz.

Tartışmak bizim için gülmek ağlamak savunmak kanıtlamak her şey her şey.
Benim bildiğim tek bir şey var eğer bu dünyada yaşam sürüyorsan insanlarda her koşulda uğraşmak zorunda oldugunu unutma.

Sadece anlık durumlar için geçerli değil hani heh tamam tepkiyi verdim sıyırdım paçayı değil daima savaş içerisinde olmalı insan kanıtlamalı savunmalı herkes gibi sağlam haklara sahip olmalı.

Onun için yapmaktan korktugun her neyse üzerine git.
Çünkü zaten her halukarda kötü hissedecek olan saçları dökülecek olan yine sensin.

Çok çok tatlısınız. Konu sahibinin hangi cümlesi size bunları yazdırdı çok merak ettim.

Bi tane de bende var:KK11: aynı ortamda olunca ben görmemezlikten geliyorum ..

merhaba
bakın bizde tam tersi.
ben dışa dönüğümdür, eltim daha mesafeli ve sessiz.
yinede o laf sokar, hep beklenti içinde olur, gereksiz meraklidir ve bu sakin yapisina bence cok aykiri.
ben daha ortama uyum sagladigim icin onun kadar sivridilli ve insani rahatsiz edici sorular soran kendinde o hakkı gören biri olamam.
ha, ben melek degilim ama bana g

Sizin sessiz olmanızın eltinizle ne ilgisi var? Kendi sorununuz. Yoksa sizi de mi eltiniz kıskanıyor?
Bu arada sessiz olmakla özgüvensiz olmak bambaşka şeylerdir. Sessizlik bir şey değil de, öz güvensizseniz o zaman sorun var. Ama bunların hiç birinin eltiyle ilgisi yok, o ayrı.

Bence konuyu net anlatin belli ki eltiler sana bisi yapiyor ama ne ?
Boyle bilmece gibi konu acmasyin ,bizde muneccim degiliz dimi

Tmm daha net bir şekilde anlatmaya calisim biz üç eltiyiz iki eltim de bnden daha girişken daha cana yakın oldukları için daha dikkat çekiyorlar ve seviliyorlar bense hep dışlanan kişi gibi oluyorum yeni kayıt oldum ilk defa yazdigim için başlıği yanlış yazdım galiba aslında sorun eltiler değil benim daha böyle hayat dolu girişken cana yakın olmamam

Eltinin suçu ne?
Ne yapsın siz sessiz sakinsiniz diye oda mı sessizce otursun?
Ben anlamadım.
Kendinizle ilgili hoşlanmadığınız bir durum varsa , ki bence yüzgöz olmaktan iyidir sessiz sakin mesafeli olmak,bunu değiştirmek sizin elinizde. Sizde sohbetlerine dahil olursunuz,uyarsınız onlara olur biter.

Sen Onların yanında dışlanmış hissediyorsun, kendini yalnız hissediyorsun herhalde.Kaç yaşındasın?Yeni evli misin?Görümce ,kv ,kp tarafından görünmez olman iyi birşey değil mi?:KK53:

Back
X