elti sorunu bendede olucak galiba

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar kızlar yarın tam bir aylık nişanlıyım..Nişanlım üç erkek kardeşler abisi evli küçük kardeşi ise bekar ama iki yıldır sevgilisi var canlı tanışmasakta telefondan facebooktan belli bi muhabbetimiz var bu kızla,sorunuma gelecek olursak bu kız nişanımı ne tebrik etti facebookta bir iki resim paylaşmıştım ne onları beğendi bugün nişanlıma söyledim niye böyle diye oda beni tebrik etti çok takılma dedi ama benim canım sıkıldı ben bikaç daha söylenince nişanlım boş işlerle uğraşma dedi ama şimdiden kız hakkında kötü düşünmeye başladım nişanlımada kızdım buda böyle bi dertti işte :)

İyi akşamlar kızlar yarın tam bir aylık nişanlıyım..Nişanlım üç erkek kardeşler abisi evli küçük kardeşi ise bekar ama iki yıldır sevgilisi var canlı tanışmasakta telefondan facebooktan belli bi muhabbetimiz var bu kızla,sorunuma gelecek olursak bu kız nişanımı ne tebrik etti facebookta bir iki resim paylaşmıştım ne onları beğendi bugün nişanlıma söyledim niye böyle diye oda beni tebrik etti çok takılma dedi ama benim canım sıkıldı ben bikaç daha söylenince nişanlım boş işlerle uğraşma dedi ama şimdiden kız hakkında kötü düşünmeye başladım nişanlımada kızdım buda böyle bi dertti işte :)
dertsiz başına dert mi arıyorsun?

Amann o tebrik etse be okur etmese ne olur "gereksiz " kizkurusu der gecerdim ben olsam... hic takmam o etnedimi bugun bana yarin ona sende onu tebrik etmezsin olur biter bencee :)

Böyle şeyler kişisel bi saldırı olmadığı müddetçe güzel bile bence.Belliki arkadaş biraz kıskanç.Ama bunu saldırarak değil uzak durarak gösteriyor.Buda aranızda gereksiz bi samimiyetin olmaması gerektiğinin göstergesi ki buda en iyisi olur.Baymaz,yormaz,sıkmaz. Tabi sen neden aramadı neden geldide bana uğramadı diye gereksiz takıntı yapmazsan...

1.si kız nişanlı bile değil, siz nişanlısınız belki kendince bunu sorun etmiştir ?
2.si belki aileyle gereksiz yakınlık kurmak istemiyordur , belki ciddi bile düşünmüyordur yani? ben ortada bir tavır göremedim bence siz fazla samimisiniz ve karşınızdakinden de bunu beklmeniz yanlış herkesin yapısı farklı.

Amann o tebrik etse be okur etmese ne olur "gereksiz " kizkurusu der gecerdim ben olsam... hic takmam o etnedimi bugun bana yarin ona sende onu tebrik etmezsin olur biter bencee :)

Ayy cok yazım yanlışı olmus kusra bakmayin..
:) yok yok ben anladım sizi..öyle derim normalde ama bugün takacağım tuttu tebrik etmek zor bişey değil bugün bana yarın sana

Böyle şeyler kişisel bi saldırı olmadığı müddetçe güzel bile bence.Belliki arkadaş biraz kıskanç.Ama bunu saldırarak değil uzak durarak gösteriyor.Buda aranızda gereksiz bi samimiyetin olmaması gerektiğinin göstergesi ki buda en iyisi olur.Baymaz,yormaz,sıkmaz. Tabi sen neden aramadı neden geldide bana uğramadı diye gereksiz takıntı yapmazsan...
haklısın ben yakın olmak isterdim ama kendisi o yönde bi tercihte buluncaksa benimde işime gelir en azından sınırı ben çizmemiş olurum

1.si kız nişanlı bile değil, siz nişanlısınız belki kendince bunu sorun etmiştir ?
2.si belki aileyle gereksiz yakınlık kurmak istemiyordur , belki ciddi bile düşünmüyordur yani? ben ortada bir tavır göremedim bence siz fazla samimisiniz ve karşınızdakinden de bunu beklmeniz yanlış herkesin yapısı farklı.
samimiyet değilde hayırlı olsun demesi çok zor bişey olmamalı ona bozuldum

Dert ettigin seyde bu olsun be canim ♥
Dur daha eltin olacagi bile kesin degil...
aynen canım ona bakarsan gelin ata binmiş ya nasip demiş :)

Buradan elti adayının şu üç kişilikten biri olduğunu anlıyoruz:
-kıskanç (nişanlandınız diye çatlamış olabilir)
-hödük (tebrik etmeyi akıl bile edememiştir)
-umursamaz(o kadar değer vermiyordur ki tebrik edip kendini yormak istememiştir)

Sonuçta üç şekilde de işe yaramaz bence eğer sonradan tebrik etmezse. İncelik zor bir şey değil, kırk kat yabancıyı bile tebrik ediyoruz nedir yani.

Benim canım ex eltim de akrabalar fotomuzu beğenip anasayfasına haber akışında düşürünce kaynını eklemiş, fakar hiçbir benle alakalı fotoyu gönderiyi iliişki durumunu vs beğenmemişti:KK200: her şeyi beğenen insan benimle alakalı şeyleri ikimizin fotosunu falan beğenmedi yani:KK60: canım benim olsa da yesem:KK60:

Sizde onun gönderilerini beğenmeyin,
Bu işler çok yorucu hiç umursamayın hayatınıza odaklanın bence.

Daha nişanlı bile değillermiş ya heves edip kıskanmış olabilir. Boşverin böyle mesafeli olsun daha iyi:)

Buradan elti adayının şu üç kişilikten biri olduğunu anlıyoruz:
-kıskanç (nişanlandınız diye çatlamış olabilir)
-hödük (tebrik etmeyi akıl bile edememiştir)
-umursamaz(o kadar değer vermiyordur ki tebrik edip kendini yormak istememiştir)

Sonuçta üç şekilde de işe yaramaz bence eğer sonradan tebrik etmezse. İncelik zor bir şey değil, kırk kat yabancıyı bile tebrik ediyoruz nedir yani.
aynen öyle kimleri tebrik etmiyoruzki üstelik o bi sınava girmişti ve kazanamamıştı ben teselli mesajı bile atmıştım böyle şeyler insanlıktan yapılır ama niye tebrik etmedi hala anlamış değilim

Back
X