elti sorunu bendede olucak galiba

zaten bi muhabbetiniz yokmus takilmaniza gerek olcak bi drum degil

Dert etme hiç, uzak olsunlar. Benim elti nişanlılığım süresince bir kere arayıp nasılsın demedi, evlendim arayıp tebrik etmedi. Bu esnada ben üzerime düşeni yaptım, doğumgününde ve hamilelik haberini aldığımda arayıp tebrik ettim. Ama karşılık gelmeyince iletişimi kestim, bu kadar basit. Her insan bir değil, haseti fesadı çok, uzak durmak lazım.

İyi akşamlar kızlar yarın tam bir aylık nişanlıyım..Nişanlım üç erkek kardeşler abisi evli küçük kardeşi ise bekar ama iki yıldır sevgilisi var canlı tanışmasakta telefondan facebooktan belli bi muhabbetimiz var bu kızla,sorunuma gelecek olursak bu kız nişanımı ne tebrik etti facebookta bir iki resim paylaşmıştım ne onları beğendi bugün nişanlıma söyledim niye böyle diye oda beni tebrik etti çok takılma dedi ama benim canım sıkıldı ben bikaç daha söylenince nişanlım boş işlerle uğraşma dedi ama şimdiden kız hakkında kötü düşünmeye başladım nişanlımada kızdım buda böyle bi dertti işte :)

O da ne ki benim evli ve çocuğ olan eltim ne beni ne eşimi aradı nişanlandığımızda hatta kardeşi bile aramadı eşimi. Eşim bayramını kutlamak için aradığında hayırlı olsun demiş o kadar.
Sonra kına ve nikah benim yaşadığım şehirdeydi; ona gelmediler zaten. 1 hafta sonra da babası rahatsız diye(gercekten rahatsizdi) düğünümüze de gelmedi kaynım tek geldi. Sonrasında da beni bırak eşimi bile aramadı hayırlı olsun diye ki düğününü eşim yaptı onların. Kulağıma çalınana göre (kv agzindan kaçırdi) takıyla ilgili bir kıskançlığı olmuş galiba.
Bi de kv ile bohçasını yolladım iğne oyalı falandı; içini de kızına kadar özel hazırladım onun için de aramadi

Biz evlendikten 1 ay sonra babasi vefat etti o zaman ben aradım eşimden numarasını alıp da öyle ilk defa konuşmuş olduk. Sonra da kv leri umreye yollatmak icin memlekete gittigimizde tanıştık.

Yani beterin beteri var boşver...

Şimdi sorsan dışarıdan iyiyiz; samimiyetsiz bir samimiyeti var ben de bozmuyorum...

Elti adayınla tanışmasan da faceden muhabbetin mi var
Nasıl başardınız bilmem
Bi de kim beğenmiş nişan fotonuzu diye bakıp beğenmeyenleri kara listeye mi ekliyorsunuz
Ne hale geldi insan ilişkileri..
Pes

Back
X