Eltiden yana yüzü gülmeyenler

dsezer

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
53
0
296
Kızlar şuan nişanlıyım ve kaynım bekar şuan birlikte olduğu kişiyle ben tanıştırdım onları kızla aramız çok iyidi ama bir anda kızın davranışları değişti bana karşı yaş olarak da küçük olduğum için sürekli ezmeye çalışlıyor ve iişin kötüsüde kayın pederime yalakalık yaptığı için sürekl o haklı bulunuyor ben anlayamadım gitti yardım edin lütfen :(((
herkes görümceden kaynanadan dert yanar benimkiler kendi annem ablam gibi ama :( birde elti olmasaydı başıma.. ! :( :95: :41:

takma hayatım elti hep bir kapı dışardadır.görümce kayınvalide gibi değil yani.resmi ol, onunla da ağız dalaşına haklılık kavgasına girme.bırak ne yaparsa yapsın.ne derse desin.sen kendini kimseye ispatlamak zorunda değilsin.bende de var öyle elti.büyük diye çok bilmiş olduğunu düşünürdü.ilk tanıştığımız zamanlar nişanlıyken falan iddia eder dururdu bir konuda.valla yöntemi öğrendim artık.nasılsa dış kapının mandalı,konuşur bilmişlik taslarsa eşim öyle istedi biz öyle uygun gördük dedim durdum.baktı ki olmuyor.lafını takan yok bıraktı artık.çünkü herkes yerini bilip nerde durması gerektiğini öğrenmeli!!şimdi gayet iyiyiz hatta!!!:1::1:

boşversene eltide kimmiş bak sen nişanlıymışsın onlar daha sevgili üstelik çok fazla söz hakkı verme mesafeli ol nişanlınla arayı sıkı tut yeterli

takma hayatım elti hep bir kapı dışardadır.görümce kayınvalide gibi değil yani.resmi ol, onunla da ağız dalaşına haklılık kavgasına girme.bırak ne yaparsa yapsın.ne derse desin.sen kendini kimseye ispatlamak zorunda değilsin.bende de var öyle elti.büyük diye çok bilmiş olduğunu düşünürdü.ilk tanıştığımız zamanlar nişanlıyken falan iddia eder dururdu bir konuda.valla yöntemi öğrendim artık.nasılsa dış kapının mandalı,konuşur bilmişlik taslarsa eşim öyle istedi biz öyle uygun gördük dedim durdum.baktı ki olmuyor.lafını takan yok bıraktı artık.çünkü herkes yerini bilip nerde durması gerektiğini öğrenmeli!!şimdi gayet iyiyiz hatta!!!:1::1:

haklısın canım ama bilmiyorum ki yani birde toplum içinde küçük düşürmeye çalışıyor bende hiç gelmeyen biriyim böyle şeylere.. onun yüzünden aksi biri oldum..
yani şaka adı altında saçımı çekmeler vurmalar birgün boğazıma yapıştı yuh dedim artık afedersiniz ama bu kadar da olmaz yani :S .. artık beynim durdu görümcem kaynanam beni haklı buluyor ama iş kayınpederimde bitiyor o dabana sen küçüksn alttan al sen bizim kızımızsın bırak onu tanıyolım.. :/ gelemeyiorum artık daha fazla yani.. kalıcı çözüm lazım :D

eltiler kıskanır cnm çok normal,sürekli bi yarış içindedirler,benim eltimde benden büyük 5 yıldır evliler güzel bi ev almışlar diye sürekli anlatıp durur yani bi hava içerisinde :) ben sallamıyorum gülüp geçiyorum artık,eğer size bi laf söylediğinde cevabını verin ama geri durursanız hep lafının geçtiğini sanar,eşinmi nişanlınmı oda seni desteklesinki tekde kalma tabi ortada....

pes diyorum valla :53:
madem kayınpederiniz sizin lafınızdan anlamıyor bırak nişanlın konuşsun babasıyla uyarsın.nişanlımdan ziyade ben rahatsız oluyorum kızın bu davranışlarından diye.kızı da uyarsın.anlıyorsa güzellikle anlamıyorsa çirkeflikle. :20:
ezdirmeyin kendinizi arkadaşım.ne demekmiş o kızı da tanıyalım! kız tanıtmış yeterince kendini zaten daha nesini görmeyi bekliyorlarki...
dış kapının mandalı yüzünden kendinizden taviz vermeyin :57:

hiç oralı olma ...gerekmedikçe muhatap olmada senden ne fazlası varmış hayret bişey ya.........benim şimdi yok ama yakında bir eltim olacak gibi görünüyor tanışmadım ..eltim olsada hayatta en son takacağım kişi bile olamaz heralde ne uğraşırım ne uğraştırırım .....nasıl bir akıldır bu elti çekişmesi hiç anlamadım valla .......diğerleriyle iyiysen boşver gerisini :71:

boş ver cnm bende iki tane var...ikiside bi garip biri çok kıskanç ne yapsam yapar..diğeride hem kıskenç hem de sinsi...senin ağzından çıkmayan lafları söyler ona buna..ne demişler kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümezmiş

Kızlar şuan nişanlıyım ve kaynım bekar şuan birlikte olduğu kişiyle ben tanıştırdım onları kızla aramız çok iyidi ama bir anda kızın davranışları değişti bana karşı yaş olarak da küçük olduğum için sürekli ezmeye çalışlıyor ve iişin kötüsüde kayın pederime yalakalık yaptığı için sürekl o haklı bulunuyor ben anlayamadım gitti yardım edin lütfen :(((
herkes görümceden kaynanadan dert yanar benimkiler kendi annem ablam gibi ama :( birde elti olmasaydı başıma.. ! :( :95: :41:

Evlendiler mi kaynınla

Evlendiler mi kaynınla

sık sık biraraya mı geliyorsunuz ki:44:
uzak dur canım sana şaka yapmasına izin verme sevmiyorum bu tür şakaları de
başka ne yapıyor bilmiyorum ama daha eltin bile olmayan birini bu kadar dert etme bence:97:

benim de elti problemim var aslında kaynımla da sıkıntılıyım..
iyi ve anlaşabileceğim bir elti hayal etmiştim ama çok tuhaf bir kız..
erkek gibi hal ve hareketleri..her şeyi pat diye söyler..saygısı biraz kıt..ve kayınpederime yalakalık yapar hep..
kayınvalidem pek sevmez onu hatta istemiyorlardı da kayınım ya alırsınız ya kaçırırım demişti..
bizim nişandan 12 gün sonra afedersiniz kudurmuş gibi sözlendiler..
o arada kayınım asker iznindeydi..
bir gün isteme oldu diğer gün söz..
ama söz günü evin pisliği ve erkek tarafına yapılan umursamazlık,saygısızlık konularına girmiyorum..
bir de çok samimi davranıyor herkese mesela nişanlıma..
benden 2 yaş küçük ve bu hoşuma gitmiyor..
nişanlıma dedim onun olduğu yere gitmem bir daha için rahat olsun dedi..
mesela kayınım hala askerde mayısta gelecek..
geçen hafta köye gitti nişanlım ve ailesi..o da gitti orda yattı falan..ya nişanlım vardı ordaydı sinir oldum burda..aynı evde kaldılar sonuçta..
geçen gün de anneanneye gittiler yien orda kalmış..dayı var bekar ve yaşı da küçük yani ne cesaret yaa mahrem o sana..
nişanlım gitmedi tabi o var diye..
ama bu kız da kayınım da çok sıkıntı çıkaracak gibi geliyor bana :47:

arkadaslar ben bu forumda yeniyim, eltimle çok buyuk bi sorunum var lutfen bi yol gosterin.
ben 6 aylik evliyim eltim 10 yillik evli, eltim bana dediki "sana abla nasihati bunlarin lafi bi kulagindan girsin bi kulagindan çiksin, seni hasta ederler,vs vs" bu tur seyler dedi, ya beni çekemeyip beni kiskandigi için beni sogutmaya dedi yada bilmiyorum ama sorun su, bana herkesi kotuledi, ve dayanamayip kocama anlattim çunku o hep bana yengemden ornek al o çok iyi falan diyodu oysa yengesi iki yuzlu, hatta banada dedi bunlarla iki yuzlu olmak zorundasin dedi. esime anlattim ama aramizda kalma sarti ile. esim ablasina anlatti . onlar tutturdular iki gelinde yuzlesecek diye, esim benden supheleniyo bana sende biseyler dediysen soyle diyo ben karsi çikiyorum kimsenin haberi olsun istemiyorum bu sefer bana diyoki sakladigin bisey var. eltimin bana iftira atmasindan korkuyorum, iyi niyetle soyledigim seyleri çevirip "demette bana bunu dedi", agzimdan laf aldi demesinden korkuyorum. kocam ya yuzlesirsin yada ben gidip konusurum onunla herseyi bide ondan dinlerim diyo. ne diyecegimi bilmiyorum. abinin yuvasini dusun kimse bilmesin ben onlarin huzurunu dusundugum için kimsenin biseyden haberi olmasin yengeninde haberi olmasin diyorum bana dedikoducu gozuyle bakarlar diyorum, oda hayir kendinden suphelendiriyosun demekki sakladigin biseyler var diyor. ne yapim arkadaslar lutfen yardim edin. ha eltim bana gorumcem hakkinda falan çok agir seyler soyledi gorumceminde artik haberi var zaten o tutturdu yuzlesin diye. esim senin suçun yoksa merak etme ben hep yaninda olcam dedi. ama karsimdaki insana guvenmiyorum yalanci o, kotu niyetli, yani anladigim kadari ile amaci beni sogutmakti çunku kendi onlara bi guzel davraniyoki çok $a$irirsiniz.

Son düzenleme:
arkadaslar ben bu forumda yeniyim, eltimle çok buyuk bi sorunum var lutfen bi yol gosterin.
ben 6 aylik evliyim eltim 10 yillik evli, eltim bana dediki "sana abla nasihati bunlarin lafi bi kulagindan girsin bi kulagindan çiksin, seni hasta ederler,vs vs" bu tur seyler dedi, ya beni çekemeyip beni kiskandigi için beni sogutmaya dedi yada bilmiyorum ama sorun su, bana herkesi kotuledi, ve dayanamayip kocama anlattim çunku o hep bana yengemden ornek al o çok iyi falan diyodu oysa yengesi iki yuzlu, hatta banada dedi bunlarla iki yuzlu olmak zorundasin dedi. esime anlattim ama aramizda kalma sarti ile. esim ablasina anlatti . onlar tutturdular iki gelinde yuzlesecek diye, esim benden supheleniyo bana sende biseyler dediysen soyle diyo ben karsi çikiyorum kimsenin haberi olsun istemiyorum bu sefer bana diyoki sakladigin bisey var. eltimin bana iftira atmasindan korkuyorum, iyi niyetle soyledigim seyleri çevirip "demette bana bunu dedi", agzimdan laf aldi demesinden korkuyorum. kocam ya yuzlesirsin yada ben gidip konusurum onunla herseyi bide ondan dinlerim diyo. ne diyecegimi bilmiyorum. abinin yuvasini dusun kimse bilmesin ben onlarin huzurunu dusundugum için kimsenin biseyden haberi olmasin yengeninde haberi olmasin diyorum bana dedikoducu gozuyle bakarlar diyorum, oda hayir kendinden suphelendiriyosun demekki sakladigin biseyler var diyor. ne yapim arkadaslar lutfen yardim edin. ha eltim bana gorumcem hakkinda falan çok agir seyler soyledi gorumceminde artik haberi var zaten o tutturdu yuzlesin diye. esim senin suçun yoksa merak etme ben hep yaninda olcam dedi. ama karsimdaki insana guvenmiyorum yalanci o, kotu niyetli, yani anladigim kadari ile amaci beni sogutmakti çunku kendi onlara bi guzel davraniyoki çok $a$irirsiniz.

canım sen yanmışsın valla...
10 yıllık gelin dururken 6 aylık geline inanıcaklarını pek zannetmiyorum ben.heleki daha önce aralarında problem olmamışsa..eşine de pes doğrusu ne güzel karıştırmış ortalığı :19:

merhabalar, cnm sana allah kolaylık versin sen eşini ve ailesini vbizlerden çok daha iyi tanıyorsun bu nedenle kime ne söylemen gerektiğini çok iyi planla derim ben sana. eltin kıdemli olduğu için dominant davranmak isteyebilir ama yanlış bir şey yaptığına inanmıyorsankesinilikle kendine güven ve söylediğinin arkasında dur. karşındakiler snn tereddütünü hissederse çok daha fazla üztüne gelebilirler, iş kendine inanmakta bitiyor yani. he bir de bence bundan sonra ne eltine ne de eşinin tarafından herhangi birine güvenme, hele sözlerine hiç itimat etme. çünkü kimin neyi ne için söylediği belli olmaz ve bu olaydaki gibi durduk yere başın ağrır. en iyi taktik 'he deyip geçmek!'

böylelerini takmıcaksın bende var bi tane vız gelir tırs gider o benı kafasına taksın kayınvalıdenle nısanlınla aran ii olsun eltide kimmiş

Son düzenleme:
haklısın canım ama bilmiyorum ki yani birde toplum içinde küçük düşürmeye çalışıyor bende hiç gelmeyen biriyim böyle şeylere.. onun yüzünden aksi biri oldum..
yani şaka adı altında saçımı çekmeler vurmalar birgün boğazıma yapıştı yuh dedim artık afedersiniz ama bu kadar da olmaz yani :S .. artık beynim durdu görümcem kaynanam beni haklı buluyor ama iş kayınpederimde bitiyor o dabana sen küçüksn alttan al sen bizim kızımızsın bırak onu tanıyolım.. :/ gelemeyiorum artık daha fazla yani.. kalıcı çözüm lazım :D

ya ne kadar seviyesiz bir insanmış bu...boşver o zaman onunla aynı ortamlara girme, hatta o geldiğinde kalk git.tepkini göster.büyük diye saçmasapan hareketlerde bulunması gerekmiyor.nişanlına da bu durumu tatlı dille anlat ve onunla seni olabildiğince yanyana getirmemesini rica et!!!kendini ezdirme canım.tamam daha sevgili de ama iş ciddiye binerse nasılsa ses çıkarmıyor deyip iyice tepene biner.her sözüne her hareketine anlamlı zekice cevaplar vereceksin.

ya bunlarla kalsa iyi küçük bir örnek veryim ..
ktap fuarına gittik yarı erotik kitap reyonundayzı bakınıyoruz kaynım nişanlım ben birde SEVGİLİ ELTİM..bir kitap elimdeydi tuttu çekti kitabıı nişamlıma seslendi bak nasıl kitaplara bakıyor ayıp ayıp falan dedi ne diyeceğimi şaşırdım :S ağlasam mı gülsem mi bilimyorum artık.. kendimi aynada görür gibiyim dış görünüş olarak.. :D saçıma maşa yaptığım için maşa aldı face te profilime bebek resmi koyuyorum yarım saat sonra küçüklük resmini koyuyor :D geçen gün şarkı paylaşayım dedim nişanlım için sözlerinide yazdım :D 7 dakika sonra bir şarkı kaynıma ve sözleri yazılmış pes dedim artık ben çekildim :D :57:

ya herkes farkında naşanlım benden daha çokk kızıyor ona hatta o yüzüne bile bakmıyor onun...
kaynım da farkında.. ama o dur demeyi bilmiyor yapma canım etme canımla olacak işler değil bunlar ben onu uyardım diyor ama mesajlarını göstermiş görümceme canım yapma hoşlanmıyor o falan demiş böyle mi uyarılır hadi lk seferinde tamam peki devam ettiği de aşikar.. biraz sert çık yumruğunu vur masaya..ama yok onlar iyi olsun benim sinirlerim altüst olun ..

Back
X