• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltilerim:(

ElSaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
222
8
118
Almanya
ben 7 aydan beri nisanliyim nisanlimi cok cok seviorum kaynanam felan cok iyi
ama ikitane eltim var Sanirim beni hic sevmiolar :S
biri benimle yasit digeri 3yas felan buyuk onlar turkiyede ben almanyadaim suan ariorum bi tuaf tuaf konusuolar telefonda benimle sanki yabanciymisim gibi konusuolar
acaba beni sevmiolarmi ??? :(

turkiyede benimle yasit olan eltim zaten papucumuz dama atildi felan dioo her firsata
6ay sonra evlenicem turkiyede yasicam ve SIK SIK gorucem iki eltiyide rahatsiz oluorum
belkide sadece ben oyle goruorum bilemiorum

Neyapmam lazim ? :(

Mümkün olduğu kadar uzak olman lazım her zaman mesafeli olmak iyidir çok içe içe olursan huzurun kalmaz Sevseler ne sevmeseler ne Sen kocanla evinde mutlumusun önemli olan bu takma kimsey kafana

Hicbirsey yapma güzelim, oldugun gibi ol her zaman....:delphin:

Simdi tabiki sen yeni gelinsin onlar sana olan ilgiyi alakayi hafiften kiskanir...ama gecer bu durumlar merak etme...:teselli:

Daha henüz bir samimiyetiniz yok saniyorum o yüzden sana biraz mesafeli davraniyorlardir, ilerde daha cok 3 kisi oturup kaynanayi kaynatirsiniz....takma benceyerimseniben

once mutluluklar dilerim umarim cok guzel bir hayati paylasirsiniz ................bence bunu cok kafana takma herkez ayni samimiyette olucak vicik vicik icice olucak herkez herkezi sevicek diye birsey yok sen gerekli saygi sevgiyle yaklasirsin sana davranislarina bakarsin baktin seninle problemleri var mesafe koyar bu mesafeyide korursun eltiler arasi boyle tavirlar normaldir Allah baska dert vermesin

oncelıkle mutluluklar....mesafenı koy ...ama kırıcıda olma....
sen sevgını saygını goster bırak onlar ne yaparlarsa yapsınlar...
canınıda sıkma....

daha birbirinizi fazla tanımadığınız için önyargılı olmayın hem siz hem de eltileriniz
belki çok iyi dostta olabilirsiniz kim bilebilir ki...

İNŞALLAH MUTLU Bİ HAYATI PAYLAŞIRSINIZ CANIM....:delphin:
AYRICA SENİN HİÇBİŞEY YAPMAN GEREKMİYO ZORLA KENDİNİ SEVDİREMEZSİN.....:kahve:
AMAN SEVMESELER NOLUR SANKİ.....:delphin:
BENİMKİLER MESELA Bİ KAŞIK SUDA BOĞACAKLAR NEREDEYSE...... :oklava:

olduğun gibi olmakda herzman yarar vardır.onlar için ekstra bir fedakarlık göstermeye çalısma hem neden seni svmesınler kı bence sen yanlış düşünüyorsundur tabiki kardeşlerını alacaksın die kıskanıyorlardır helekı evin bir erkeği ise yandın zaten:))))şaka tabiki...:delphin:

ele karismak zor, hem aileyle anlasmak, hemde esinle iyi olmak...
suan sen yeni gelinsin...kiskançliklar olabilir yanliz simdiden iyi anlasabilmeniz biraz imkansiz
hem uzaktasin, hemde birbirinizi iyi tanimiyorsunuz...
suan mesafeli olmak daha iyi bence
sevsinler sevmesinler bu pek de onemli degil
zaten zamanla hepsinin karakterini ogrenirsin, o zamanda insana gore mesafelerini koyarsin
bunlari dusunerek de sakin kendini yipratma, inan daha onemli seyler var eltinden çok

Eltilerin donları bile leğende kavga eder derler. O yüzden mesafeli durup, iyi niyetinizle herşeyinizi paylaşmamanız en akıllıcası özellikle eşinizin ailesi konusunda. Konuştuklarınızın size ne şekilde döneceğini bilemezsiniz.

Yazdıklarınız eltilerinizin size tavırlı olduğunu göstermez güzelim. Sonuçta daha yeni tanıştınız, samimi olana kadar belli bir zaman geçmesi lazım. Kaldı ki sen zaten yurt dışındasın ve eltilerinden uzaksın, telefonla bile olsa samimiyet kurmak zordur.
Şimdiden bu konu için dertlenmek için çok ama çok erken. Hele bir evlen bir arada olun bakalım o zaman ne olacak.
Sonra öyle eltiler anlaşamazmış laflarına kulak asıp önyargılı olma, biz eltimle 8 yıldır gül gibi geçiniriz hiçbir sorunumuz da olmamıştır.

telefonda konuşmasından seni sevmediği kanısına varamazsın ki. belki can sıkkındır, belki hastadır, soğuk konuşmak için herşey sebep olabilir.
bir arada olun önce biraz öyle karar verirsiniz. hem şimdi yeni gelin olduğunuzda tüm ilgi sizde, ondan pabucumuz dama atıldı demiştir.
elti kavramına korkuyla yaklaşmayın. her elti anlaşamaz diye birşey yok.
benim iki eltim var, çok severim. hele büyük eltimi kendi kanımdan olsa bu kadar seveezdim derim her zaman.

Canim sende niye onlari ariyorsun ki, sirf eltilerin olduklari icin arama mecburiyetinde degilsin yani.

biri benimle yasit digeri 3yas felan buyuk onlar turkiyede ben almanyadaim suan ariorum bi tuaf tuaf konusuolar telefonda benimle sanki yabanciymisim gibi konusuolar

turkiyede benimle yasit olan eltim zaten papucumuz dama atildi felan dioo her firsata
6ay sonra evlenicem turkiyede yasicam ve SIK SIK gorucem iki eltiyide rahatsiz oluorum

ben görümcelerimle anlaşamadıgımdan tecrübeli bi kişi olarak diormki hiç takma.elti zaten o kdrda önemli degil bana göre.sık sık görüşüceni sölemişsin,görüştügünde seni rahatsız edicek davranısları olursa cevap verme hiç.en azından yanında eşin varken cevap verme:))) onun yanında iyi ol.sevip sevmediklerini de bilmiorum ama bi çekememezlik var.tanıdıkıça severler belki.herkes iyi anlaşsa nolur sanki çok mu zor yaa.nie böle yaparlar yenilere anlamıyorum.mirmirmirmir

sırnaşık şey benim eltimde benden korkmuş hareketlerimden konuşmalarımdan onu sevmediğimi sanmış oysaki bilmiyoki benim yapım böyle insanlarla kim olursa olsun hemen yakınlaşamam diyalog kuramam
belki sizin eltilerinizde öyledir hemen mana aramayın bence

şimdi eltimle aram çok iyi aramızdan su sızmaz ben onu oda beni çok sever gül gibide geçiniriz:lepi: tanıdı beni çünkü
sizde tanırsınız anlarsınız evlendikten sonraa.s

niye şimdiden eltilerinle bu kadar sık görüşüyosun anlamadım...daha evli deilsin...bi evlen..sonra duruma göre hareket edersin...haa bana göre elti dış kapının dış mandaldır..onla samimi olacam diye bi gereksinim duymuyorum ben..yoksa bendemi bi gariplik varhihoyyyt

ya bilemicem tahmin ama yurtdışındasın ve yüksek eğitim yapıyorsun ondan eziklik olabilirmi acaba

ne kadar uzak okadar rahat
benımde 2 tane eltım var bırı oyle fena ve kıskançkı anlatamam sana asla gorusmuyorum
dıger eltımle mesafelıyız ve kımse kımseye gıdıp gelmez bayramlarda bıle gorusmeyız
kardesler bırbıını gıdıp gorur ış yerlerınde bence en ıyısı bugamyoncuiremsu

arkadasim snei o kadar iyi anlyiorumki cünkü ayni seyleri bende yasadim ve halindaha da yasiyorum düzelmeyecwkde , bende almanyada yasiyorum ve telefon dahi acmazlar hic arayip sormazlar nasilsin ne yapiyorsun, onlarin bir derdi tasasi olursa ben araim sorarim,
hic takma kafana demesi kolay biliyorum takmamak elde degil ama onlar seni simdi kiskaniyorlar bende de öyle bak bir ayligina gittim esimin yanina eltilerim gelirdiler kaynanama benimle konusmazdilar bile bunu esimde farkederdi sen takma onlari kendileri utansin derdi, sen sevdigine bak eltilerinle yasamiyacaksin sonucda icinden istedigin gigbi say onlara ama yüzlerine karsi hep gül

Back
X