Eltilerim:(

evlenmeden elti bunalımna girmşsin sen yurt dışındasın diye kıskanmışlardr bence dişini önceden göstr yoksa hep ezilirsin annemin bi lafı var önce ne isen snrada oun der hep kendini ezdirme gerisin boşver

daha evlenmeden kaynana,görümce,elti sıkıntısına kendinizi sokmayın..
herkes herkesi sevmek zorunda değil..
saygınızı gösterin,fazla sıkı fıkı olmadan mesafeli ilişkilerinizi devam ettirin..
kıskançlık,çekememezlik varsa bu da onların sorunu..

Bunları düşünmen için daha çok erken :)
Onların seni sevmemeleri bişeyi değiştirmez hayatında
Se nişanlınla bakarsın ilişkine bakarsın
Mesafeli olmak her zaman iyidir unutma....

Onlarla niye konuşuyorsunuzki, aramayın mesafeli olun. Ben hiç eltimi arayım sohbet ettiğimi hatırlamam, ha gerçi ayrı şehirlerdeyiz belki ondandır... onlar mesafeliyse sizde mesafeli olun, yakınlaşmak zorundamısınız..
Ayrıca paucumuz dama atıldı lafını kötüye yormayın, kötü niyetle böyle bişey söylenmez, övmek amacıyla söylenir genelde karşıdaki kişiyi.

ben 7 aydan beri nisanliyim nisanlimi cok cok seviorum kaynanam felan cok iyi
ama ikitane eltim var Sanirim beni hic sevmiolar :S
biri benimle yasit digeri 3yas felan buyuk onlar turkiyede ben almanyadaim suan ariorum bi tuaf tuaf konusuolar telefonda benimle sanki yabanciymisim gibi konusuolar
acaba beni sevmiolarmi ??? :(

turkiyede benimle yasit olan eltim zaten papucumuz dama atildi felan dioo her firsata
6ay sonra evlenicem turkiyede yasicam ve SIK SIK gorucem iki eltiyide rahatsiz oluorum
belkide sadece ben oyle goruorum bilemiorum

Neyapmam lazim ? :(

evlendikten sonra duruma bakarsın...
seni hala kıskanıyorlarsa sevmiyorlarsa sende araya bi mesafe koyarsın...
üzme tatlı canını boşver...a.s.

ALTIN KURALLAR
1-Herzaman kayınvalidenle iyi geçin farz etki ona kızdın bunu eltinle paylaşma
2-Eşinle bir problemin olduğunda asla eltine söyleme.
3-Topluluk içinde eltini eleştirme iyi davran ama sulandırma
4-Eğer seni sinir ettiyse kıyıda köşede kurnazca iki kelime et yeter kavgaya çevirme
5-Asla yapmayı planladığın şeyleri yapmadan önce eltilerine bahsetme
6-Fazla gidip gelme bahane bul
7-Sana karşı aşırı tepkileri olduğu zaman güzel bir dille eşine anlat kavga etmeden
8-VE SON KURAL ASLA ELTİNE SIRRINI VERME

öncelikle sana mutluluklar dilerim canim
allah mutlu bir hayat sürmeyi nasip eder insallah
simdiden bunun bunalimina girme bence
bakarsin yakinlik olur aranizda seni tanidikca severler
ama arkadasin dedigi gibide fazla lavbali olma
kesinlikle sirrini verme
bu sana bir koz olarak dönebilir ilerde
öpüyorum seni

canım be her elteide var galiba ben nişanlı bilr olmadıgım halde evlerine gidip geliyorum azda olsa oda orada oldugunda hemen lafı hazır kaynanamın birtane gelini var yada e bigelin ben olunca böyle işte felan diye kendi kendine salakça davranışlar sergiliyo i benden de 5 6 yaş büyük ee ben neyapıyorum sadece gülümsüyorum..geröi daha neolucak ne biticek belli degil ama yinede böyle söylemesi ben yada birbaşkası yınede yanlış! oyüsden hiç takma sen kocanla nişanlınla mutlu ol yeter kapının kapatırsın gerisi zaten kapının dışında kalır..

eltideki nefret ,çekememezlik bence kayınvalideyide,görümceyide bastırır.
sevmesinler,sende biri beni seviyormu sevmiyormu diye düşünme,
benim dostluğumdan sevgimden mahrum kalan kendi kaybetmiştir,
birde mesafeyi koyarsanız her zaman rahat edersiniz.

Son düzenleme:
ya kumalar bile geçinmiş ama eltiler geçinememiş,sürekli bir yarış,istememezlik var nedense.
yalnız sürüyü bozan iki vaka yaşadım benim annem eltisinin birini kendi kardeşi gibi severdi,en yakını olarak ben buna şahidim,birinede kırılmıştı ama yinede çok yakınlardı birbirlerine,diğer ikisinide ne siz sorun nede ben söyleyeyim.
benimkiler ise düşman başına,bugün eşimle ayrılsak tefle dümbelekle çalar oynarlar.allah korusun.

eltinle çok samimi olma canım.bir de ilk başlardan benden söylemesi,her istediğine evet,deme.canın istemiyorsa hayır demeyi bil.böyle bir gelin daha makbul.

sana tavsiyem mesafeli ol canım
belki türkiye ye geldiğind eçok samimi olacaksın ama
terside olabilir.
sen mesafeli ol.onlarla iyi olmak zorunda değilsin.
senin yeni bir çevren olacak.
onlarla bence samimi olmaya çalışma.
zamana bırak onlar nasıl davranırsa sende öyle davranırsın
.

=)) evlendim 13ay gecti ve eltilerim gercekten fesatmis arkadaslar =))) ikiside düsman basina atigim adimi bile kiskaniorlar allahtan esim herseyin farkinda :))) simdi bebegim olucak onuda kiskaniorlar :)) biri benden sonra hamile kaldi zaten (: yorumlariniz icin tsk ederim

Back
X