Eltilerin kavgası, akıl almaz olayı aydınlattı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Dallas gibi... Öldürdüğü adamın karısıyla evlendi. Yeni eş, eski eşi evden kovdu. 18 yıl önce yaşanan bu akılalmaz olayı eltilerin kavgası aydınlattı.
Sitene Ekle
kocasini-oldurdugu-kadinla-evlendi-4973647.Jpeg

Samsun'da, yıllar önce ortadan kaybolan Şaban Bayri'nin aynı köyde yaşayan Mehmet Eray (44) tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Cinayetten sonra öldürdüğü kişinin karısı Habibe Eray ile evlenen Mehmet Eray, cinayeti itiraf eden kardeşi Musa Eray ve Habibe Eray tutuklandı. Eşi ortadan kaybolduktan sonra Mehmet Eray'la evlenen Habibe Eray iddiaya göre eltisi ile sürekli sorun yaşıyordu. İki kadın tartışınca taraflar karakolluk oldu. Tartışma Jandarma karakolunda da sürünce, Musa Eray, ağabeyi Mehmet Eray'a "Yeter artık yaptıkların. Şaban'ı da sen öldürdün" dedi. Ardından da vicdan azabı çektiğini söyleyerek, her şeyi anlattı.

'KORKTUM, İTİRAF ETTİM'

Musa Eray savcılıktaki ifadesinde "Ağabeyim ve Şaban Bayri ile Alkol almak için otomobile bindik. Biraz gittikten sonra arka koltukta oturan ağabeyim, ön koltuktaki Şaban Bayri'yi elleriyle boğdu. Ardından Şaban Bayri'nin eşi olan Habibe Eray'ı da kastederek, 'Artık sen de bizdensin. Bu işte beraberiz. Kim konuşursa onun üzerine kalır' dedi. Benzin alıp tarlada açtığı çukurda cesedi yakarak üzerini kapattı. Habibe Eray, ağabeyimin ilk eşi olan Emine'ye de baskı yaptırıp evden gitmesini sağladı. Ağabeyimle son 5 yıldır hep sürtüşme halindeydik. Habibe Eray'ın kışkırtmaları sonucu beni de dövmeye kalktı. İkinci bir Şaban vakası yaşanmasından korktuğum için olayı anlatmaya karar verdim" şeklinde konuştu.

'SÖYLENTİLER YALAN'

Habibe Eray ise ifadesinde, Mehmet Eray ile daha önce ilişkisi olduğu iddiasını reddederek, "Dedikodu çıkartıp bizi jandarmaya ihbar ettiler. Mehmet Eray'ın eşi Emine 'Sen Habibe ile evlen' dedi. Eşim kaybolduğu için 3 çocukla ortada kalmıştım ve kimse sahip çıkmadı. Daha sonra Mehmet Eray benimle evlenmek istedi. Ben de 3 çocukla ortada kalmamak için evlenmeyi kabul ettim. Bir gün eve sarhoş gelen Mehmet Eray, 'Eşini Musa ile biz öldürdük, sonrada tarlaya gömdük' dedi. Beni tehdit ettikleri için kimseye söylemedim" dedi. Mehmet Eray'ın ise susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Kaynak: Sabah
 
pekte aydınlatmamış bence, hiç bişey anlamadım:KK53::KK53::KK53:
Adamı öldürmüş , karısınıda ikinci eş olarak almış . Sonra ilk eş evden kovulmuş .
Bunlar mutlu mesut yaşarlarken . Katilin cinayeti işlerken yanında olan kardeşi , abisiyle ailece araları bozulunca , aynı akıbete uğramaktan korkup abisinin cinayetini ihbar etmiş .

Benim anladığım bu ,
olay çok karışık o nedenle benim anlatımımda karışık oldu galiba ...
 
Bazen böyle insanlarla aynı ülkede yaşamaktan :KK62: bu ne böyle ya kimin eli kimin cebinde belli değil:KK12:
 
Dünyadaki en tehlikeli silah aldatılmış kadındır. Daha birçok olayı aldatılmış kadınlar ortaya çıkarmıştır.

Ama 1. eş de çok masum değil. Kendisi kapının önüne konuluncaya kadar olayın gerçeğini anlatmamış. Halbuki gizli tanık olarak ifade verip olayı aydınlatabilirdi
 
Bazı olaylara ne yorum yapacağını bilemezsin
Ne ınsanliga sığar ne örfe ne terbiyeye. ..
Rahmetli Şaban ve onun masum 3 çocuğu dışında bir kurban goremeyisim...
Kusursuz cinayet yoktur cümlesini bir kez daha haklı çıkarsa da...
Vicdan dediğimiz dipsiz kuyu ne sihirli bir düzenek...
 
Eltiyle pek alakası yokmuş da "Bir zamanlar Anadolu'da" filmine benziyor.
olaylar...
 
Back
X