• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim beni çıldırtıyor

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
arkadalar ben yine geldim sinirden kafayı yicem;

eltimle aynı şehirde oturuyorum eşi şehir dışına cıktı yalnız kalmasın diye 3 günlüğüne k.valideme geldi ben tasındım biliyosunuz tasındığım daireyi kiraya vericekler vermeden öncede evde birkaç günlüğüne koyulacak eşyaler varmış üçgündür temizlik askı tuttu evi temizlemiş sanki ben oturulmayacak durumde bırakmışım gibi her gittiğimde temizledim diyor bişey demedim k.validem indirmiş birkaç parca esyasını oraya kiraya verilene kadar dursun diye bana demez mi iyiki temizledim aşağısını yoksa toz içinde duracaktı esyalar iyi yapmışsın dedim konuyu kapadım bu olay olalı bir hafta oldu gitti kendisi gerçi ama sinirlerim hala geçmedi ne yapayım şimdi ben buna bana akıl verin :oklava:

amaaaan kuzum ya bazı insanlara ne yaparsan yap yaranılmaz
sen şimdi gidip onlara bir şey desen anlayacaklar mı laftan ?
anlayacak insan olsalar böyle densizlikler yaparlar mıydı ?
görme bazı şeyleri zor olsa da boşver her şeyi takma kafana
Allah'ım daha büyük dert vermesin a.s.

neden böyle insanları kaale alıp sinirlerinizi bozuyorsunuz ..
hiç yokmuş gibi davranın sallamayın ne yaparsa yapsın..

bencede boşver temizlesinnn haksızlığa uğradığını düşünüyosan ilahi tokadı bekleeee

Canım madem uymamış iyi yapmışsın demişsin, daha kafana takma...

Ama ben haksılığa hiç gelemem. Bana böyşle bişey söylense, ben neresi toz içindeydi gibi tepki gösterirdim...

Böyle insanları kendinden çekindireceksin. Başka türlü çok kafan ağrır...

canım snrlerin oynamış belli
ama gtimş madem içnde kurup kurup kendni yorma
zaten iy nyetli biri olsa böle söylemezdi
hem zaten çıkcağın ev köşe bucak temizlik yapıp bırakıcak halin yoktu ya
içinde izmarit söznüdrmediysen plastik ymeek kaşık tabaklarını ortaya atmadıysanm nesi krli olacak evin tabi tozlanır evi taşırken taşıyan insanlar ay toz olmasın herkes galoş mu giysin diyorlar

üzülme

sen kendini en iyi bilirsn....

ya ben burda ki eltileri okudukça kayınvalideleri filan şok geçiriyorum bütün iyi eltiler kk da toplanmış gibi...eltiden tırsar hale geldim neyse konuya dönelim insan karşısında ki insanı sevmiyosa pna ne sölerse sölesin batar iyide sölese insan kötü anlar takma kafaya geç çokta böle 1 hafta filan sinir harbi yaşancak bi olay değil açıkcası...

Yaw bacim sende olmasan ne yapardik ya, keske hazir baslamisken gelip birde benim evide birgüzel temizliyeydin...Ben cok beceriksizim bu konuda...cokta pasakliyim, ne yapcan herkes senin gibi titiz temiz olamiyor iste....diyecektin..ARKADASSSIMŞenizkaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

Anlardi o zaman olayi o kesin anlardisengözlerimebaksanab

Canım ya ne takıyosun kafana ya sen rahatına bak manyak birisi için hasta mı edicen kendini ne derlerse desinler valla kendine edersin kimseninda sana faydası olmaz bak rahatına salla gitsin ya...

Yaw bacim sende olmasan ne yapardik ya, keske hazir baslamisken gelip birde benim evide birgüzel temizliyeydin...Ben cok beceriksizim bu konuda...cokta pasakliyim, ne yapcan herkes senin gibi titiz temiz olamiyor iste....diyecektin..ARKADASSSIMŞenizkaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

Anlardi o zaman olayi o kesin anlardisengözlerimebaksanab

cevaba bayıldım gülsümcüm:roflol:
arkadaşım sende boşver böylelerini inan canını sıktığına değmezkaydirigubbakcemile5

bence ima etmek yerine direk söyleseydin sen bana pismi demek istiyosun :kızgın:diye bidaha cesaret edip bakıyım bişey diyebilirmiydi terbiyesiz Çok üzgünüm çoookyalaka kaynanasına yaranacakya çamur atmayada utanmıyolar:mymeka:

böyleleri için zihnini bir saniye meşgul etmeye değmez.sanki kıymet bilip anlayacaklar da. sadece sinir bozmayı görev edinmişler.
boşver tatlım.görünmez kulak tıkaçlarını tak duyma bile:kahve:

Back
X