eltim beni dogumgunune cagiracakmiss

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kizlar eltimle aramda olanlari bilenleriniz vardir mutlaka.konuya gecmeden acaba bendemi sknti var diyorum bazen.ama gercekten iyi niyetli bi insanim sanirim hep bu yuzden kafami takip kaybediyorum.kaynanam ve kayinpederim bende. Yemek hazirlarken kayinvalidem eltimin haftaya bebeginin dogumgununu yapacagini soyledi sizide cagiracakmis dedi bende gelemeyebilirim anne dedim. Olsun yine bulunursun gibi bi laf etti valla onu benle kavga etmeden once dusuncekti dedim bisey demedi oyle kaldi sizce gitmem gerekirmi hadi eltim beni aradi yada abisi esimi aradi ne demeliyiz? Icimden hic gitmek gelmiyor ama yinede dusunuyorum iste ben saf :(

İstemediğin yere gidip sonra pişman olma. Seni arayıp mutlaka gel felan derse düşün biraz. Seni aramazsa gitme derim.Önceki konuyu bilmiyorum ama.

İstemediğin yere gidip sonra pişman olma. Seni arayıp mutlaka gel felan derse düşün biraz. Seni aramazsa gitme derim.Önceki konuyu bilmiyorum ama.

Aranızda geçenleri bilmiyorum da küsseniz gitmeyin tabii...
Kayınvalideyi de aracı yapmamalı bence...

Calisiyorum bigun iznim var kaynanama temizlige cagirdi iznimde gittim.kendisi gezmeye gitti haber verdigim halde benle kavga etti haber vermemisimde surat yapmisim falan filan hemde daha yuzumu gormeden kaynanamin evinde etti ben evi temizlerken. Kendisi kaynanamin ust katinda ben iki minibusluk yolda oturuyorum kisaca anlattm kavgamizi

Gitmek zorunda degilsiniz. Istemiyorsaniz gitmeyin. Kimse karisamaz sizin gidip gitmemenize.

Calisiyorum bigun iznim var kaynanama temizlige cagirdi iznimde gittim.kendisi gezmeye gitti haber verdigim halde benle kavga etti haber vermemisimde surat yapmisim falan filan hemde daha yuzumu gormeden kaynanamin evinde etti ben evi temizlerken. Kendisi kaynanamin ust katinda ben iki minibusluk yolda oturuyorum kisaca anlattm kavgamizi
İyi de sen kayınvalide evi temizliği yapacaksın diye o da sana eşlik etmek zorunda değil ki...
Sevmiyordur, istemiyordur...

Hatırladım konuyu. Bence çabuk barışmayın. Yada gelicem gelicem hatta ben büyük bir pasta yaptırıp getiricem diyin ve eli boş pastasız gidin. Bakalim söz verip tutmamak neymiş :KK70::KK70::KK70:

Daha önceki konunu okumuştum, gidersen barışırsınız işte.Gerçi ben sizin de takıntılı, kavgaya yer arayan bir yanınız olduğunu düşünüyorum.

Eski konunuzu hatirladim.
Eltinizn nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama genel olarak diyebilirim ki;
Dedikoducu,hasedci,yalancı,iftiraci insanlardan uzak durun.

Konuyu anlayamadim.. Belkide barismak istiyordur onun icinde uygun zaman olarak d.gununu dusunmusdur... Sizde barisak istiyirsaniz cagrilirsaniz gidersiniz.. Cokda dusunecek busey yok .. Konuda buyuk bisey degilmiss.

Gitme

İyi de sen kayınvalide evi temizliği yapacaksın diye o da sana eşlik etmek zorunda değil ki...
Sevmiyordur, istemiyordur...
Beni cagiran kendisi ama :) gel bi hafta sonu temizlik yapalim dedi normalde kendisi hergun evde ama ben yinede gittim

Kizlar eltimle aramda olanlari bilenleriniz vardir mutlaka.konuya gecmeden acaba bendemi sknti var diyorum bazen.ama gercekten iyi niyetli bi insanim sanirim hep bu yuzden kafami takip kaybediyorum.kaynanam ve kayinpederim bende. Yemek hazirlarken kayinvalidem eltimin haftaya bebeginin dogumgununu yapacagini soyledi sizide cagiracakmis dedi bende gelemeyebilirim anne dedim. Olsun yine bulunursun gibi bi laf etti valla onu benle kavga etmeden once dusuncekti dedim bisey demedi oyle kaldi sizce gitmem gerekirmi hadi eltim beni aradi yada abisi esimi aradi ne demeliyiz? Icimden hic gitmek gelmiyor ama yinede dusunuyorum iste ben saf :KK43:
Canım aranızda ne geçti bilmiyorum ama gitmezsen bu sefer x i cagirdim ama gelmedi de diyebilir yani olan yinr sana olabilir ama istemiyorsan gitmezsin yukarıda dedim şeyi dersede onun yaptıklarının yanında benimki ne ki dersin gecersin

Gitmek zorunda degilsiniz. Istemiyorsaniz gitmeyin. Kimse karisamaz sizin gidip gitmemenize.

Haklisiniz iste ben boyleyim dusunup duruyorum

Hatırladım konuyu. Bence çabuk barışmayın. Yada gelicem gelicem hatta ben büyük bir pasta yaptırıp getiricem diyin ve eli boş pastasız gidin. Bakalim söz verip tutmamak neymiş :KK70::KK70::KK70:

Valla ne iyi olurdu ama ben yapamam ya giderim ya gitmem giderim derken bile sinirleniyorum ya

Daha önceki konunu okumuştum, gidersen barışırsınız işte.Gerçi ben sizin de takıntılı, kavgaya yer arayan bir yanınız olduğunu düşünüyorum.

Gidersem ben normal davranamam orda malesef :( cunku cok sogudum gercekten cok kirildim haketmedigim seyler yasiyorum elin gurbetinde :(

Eski konunuzu hatirladim.
Eltinizn nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama genel olarak diyebilirim ki;
Dedikoducu,hasedci,yalancı,iftiraci insanlardan uzak durun.

Bana normalde hic isi dusmedigi icin benimle cok rahat kavga etti ama buyuk eltim kendisine o kadar laf soktugu halde altli ustlu ona isim dusuyor diye agzini acamiyor ona karsi.

Konuyu anlayamadim.. Belkide barismak istiyordur onun icinde uygun zaman olarak d.gununu dusunmusdur... Sizde barisak istiyirsaniz cagrilirsaniz gidersiniz.. Cokda dusunecek busey yok .. Konuda buyuk bisey degilmiss.

Evet konu buyuk bisey degildi ama ben cok kirildim ve agladim neye ugradigimi sasirmistim. Bana kaynanamin evini ben 2 senedir temizliyorum sende temizlemek zorundasinn diye laflar etti ay aklima geldikce sinirleniyorum.

Kizlar eltimle aramda olanlari bilenleriniz vardir mutlaka.konuya gecmeden acaba bendemi sknti var diyorum bazen.ama gercekten iyi niyetli bi insanim sanirim hep bu yuzden kafami takip kaybediyorum.kaynanam ve kayinpederim bende. Yemek hazirlarken kayinvalidem eltimin haftaya bebeginin dogumgununu yapacagini soyledi sizide cagiracakmis dedi bende gelemeyebilirim anne dedim. Olsun yine bulunursun gibi bi laf etti valla onu benle kavga etmeden once dusuncekti dedim bisey demedi oyle kaldi sizce gitmem gerekirmi hadi eltim beni aradi yada abisi esimi aradi ne demeliyiz? Icimden hic gitmek gelmiyor ama yinede dusunuyorum iste ben saf :KK43:
aranız bozuksa gitme

Canım aranızda ne geçti bilmiyorum ama gitmezsen bu sefer x i cagirdim ama gelmedi de diyebilir yani olan yinr sana olabilir ama istemiyorsan gitmezsin yukarıda dedim şeyi dersede onun yaptıklarının yanında benimki ne ki dersin gecersin

Diyorumki esimin yigeni sonucta daha 1 yasina girecek bebek hediyesini alsin abisine versin neden gelmedigimizide soylesin abisine

Diyorumki esimin yigeni sonucta daha 1 yasina girecek bebek hediyesini alsin abisine versin neden gelmedigimizide soylesin abisine
Yav ne gerek var, onu bu söylesin, şunu onlar dinlesin.
Ben hiç sevmem böyle ortada dönen lafları.
Canın istemiyorsa gitme,soran olursa kavgalı olduğunuzu söylersin. Sormazlarsa da daha iyi... Bik bik konuşulması çok sıkıcı...

Back
X