eltim beni dogumgunune cagiracakmiss

Konudan bağımsız olarak k.valide evini niye gelinler temizliyor ki kocalariniz versin parasini bir temizlikci kadın tutun.

Bir gün tatiliniz var onda da k.valide evi mi temizleyeceksiniz?

Diğer konuya gelince eğer istemiyorsanız gitmeyin D.gününe.

Ben konunuzu hatirliyorum..
Kv evini temizlediniz diye hem kvnin hemde gezmeye gitti diye eltinin burnundan getirmistiniz..
Siz o dogumgunune esinizin yegeni icin gidiyorsunuz,eltiniz icin degil.
Cocuga sarilin hediyesini verin,pastasindan tadin sonra erkenden kalkin madem ama cocugun gonlunu yapin,gani gonullu olmak bu kadarmi zor?
2 gunluk dunya Allahaskina,boyle seyleri kafaya takmaya degmez

Kavga konusunda da o haksız ,küssünüz falan valla bilemedim ya.Gitmeyin desem aile sonuçta hep yüz yüze bakacaksınız.Ama gidince de böyle çabuk unutmuşsunuz sindirmişsiniz gibi mi gözükür acaba ,gerçekten kararsızım:KK48:

Davet gelirse git canim.konunu biliyorum.simdi cagrilipta gitmezsen bu sefer kv ye karsi doldurcaklar seni.gidersen kv ne de sirf senin hatrin icin geldim dersin.ayrica otur bi yabanci gibi kalkip is falan yapma gayet resmi dur ki mecburiyetten gittigini anlasinlar....

Meraba kizlar eltim beni aradi gecen gun cumartesi aksam dogum gunu yapicam buyrun gelin dedi.bende bisey cikmazsa bakalim dedim. Dusundum tasindim esim icin bi yarim saat bi saat katlanmaya karar verdim.abisi ve yegeni icin. Gittigimdede kayinvalidemlere solicem hatir icin geldim gelmicektim dicem. Konustuk teli kapattik mesaj atmis yemek vericem yemege gelirsiniz yazmis ben cevap yazmadim cunku yemege gitmek istemiyorum. Bugunde hastaydim ise gitmedim kayinvalidem ona soylemis oda mesaj atmis gecmis olsun canim nasil oldun diye ben anlamiyorum barismayami calisiyor yoksa o kavga ona normal geldide hic bisey yokmus gibimi davraniyor yeminle cozemedim ben ya cevap yazmadim daha bu arada

Meraba kizlar eltim beni aradi gecen gun cumartesi aksam dogum gunu yapicam buyrun gelin dedi.bende bisey cikmazsa bakalim dedim. Dusundum tasindim esim icin bi yarim saat bi saat katlanmaya karar verdim.abisi ve yegeni icin. Gittigimdede kayinvalidemlere solicem hatir icin geldim gelmicektim dicem. Konustuk teli kapattik mesaj atmis yemek vericem yemege gelirsiniz yazmis ben cevap yazmadim cunku yemege gitmek istemiyorum. Bugunde hastaydim ise gitmedim kayinvalidem ona soylemis oda mesaj atmis gecmis olsun canim nasil oldun diye ben anlamiyorum barismayami calisiyor yoksa o kavga ona normal geldide hic bisey yokmus gibimi davraniyor yeminle cozemedim ben ya cevap yazmadim daha bu arada
Evet. Sana bi adım atmış

Su konulari canu-gonulden takip ediyorum...
Eger giderseniz d. Gunune soyle soyle boyle boyle oldu diye anlatin...
Muge Anli gibi yarim kalmasin sonunu merak ediyorum...
Saygilar...

Back
X