Eltim beni neden kıskanıyor ?

alevsi

her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
595
16
96
40
İzmir
iyi akşamlar arkadaşlarım.
hemen konuya girip paylaşmak istiyorum.evleneli yaklaşık 2 yıl oldu.bizden 8 ay sonra kaynım evlendi.kaynanam satıp parasını kaynımla eşime paylaştıracağını söylediği evini satmış ve kaynıma ev almışlar onların düğününün olduğu gün öğrendik ve ağzımızı açıp neden böyle birşey yaptınız demedik.düğünlerinde alimizden geldiğince destek olduk.maddi olmasada manevi olara düğünü sahiplendik.kaynım çok iyi bir firmada çalışıyor,eltim desem yine bir bankada çok yüksek bir ücrtle çalışıyor.ikisinin geliri bizim gelirimizin yaklaşık 6-7 katı.hatta bikaç aydır ben işsizim ve maddi durumumuz pek parlak olmadığı için kayınvalidemin yanına taşındık.düğünümüzü borç dert içinde eşimle ikimiz yaptık.bu nedenle hala borç ödüyoruz.onlarınsa borcu harcı yok kendi evleri kaynım 2-3 gün şehir dışında çalıştığı için eltim bizde kalıyor bikaç gün.ilk zamanlar çok önemsememiştim ama durumu eşim de farkedince sizlerle paylaşayım istedim.
eltim ne alsa hemen gelip gösterir bana şunu aldım bunu aldım şu mağazadan bu kadara aldım bilmem ne.ben mutlu olduğu için paylaştığını sanıyordum meğer öyle değilmiş.ben 30 liraya bir çanta almıştım eşimde doğum günü hediyesi olarak aslında iş nedeniyle ihtiyacım olan bi takım elbise aldı bana.neyse bu gördü yeni aldım filan demedim ben pek sevmem gösteriş yapar gibi aldıklarımı ortaya dökmeyi.aa çok güzelmiş kaça aldın nerden aldın filan diyince söyledim 150 lira takım 30 lira çanta şurdan aldım filan dedim.ben öyle der demez kalkıp kendi yeni aldığı cantayı getirdi ben de bunu yeni aldım 160 liraya dedi üzgün bi ifadeyle bende ama seninki kaliteli filan dedim üzülmesin moral olsun istedim sonra ne dese beğenirsiniz.sen çantayı pahalı almışsın bizim pazarda 10 liraya daha güzelini bulursun bilmem ne nasıl üzüldüm.
ben 5 liraya yeni birşey alsam hemen suratı düşer kendisinin aldığı çorabı bile bana gösterir.benim cildim çok yağlı sivilceli maske yaptık geldi oda hemen yaptı (ki cildi filan da gayet düzgün.) saçlarıma gölge yaptırdım gitti hemen açık renge boyattırdı.

en son geçen hafta eşim rejime başladı diye oda kaynımı rejime başlatmış.bu gün söyledi.Eşim de nedir bu kızın senle alıp veremediği neyini kıskanıyor anlamadım ki diyince yaşadıklarımız aklıma geldi.

hakikaten durumu benden iyi evi arabası iyi bir maaşı var.eşiyle mutlu cildi fiziği düzgün bir insan beni neden kıskanır.

yorumlarınızı bekliyorum.

:) belki de haklısın ama yine de ben onunla arkadaş gibi olmak isterdim ilk zamanlar üstülük taslamaya kalktı baktı ki alt ediyorum bu sefer de kıskanmaya başladı.

:) belki de haklısın ama yine de ben onunla arkadaş gibi olmak isterdim ilk zamanlar üstülük taslamaya kalktı baktı ki alt ediyorum bu sefer de kıskanmaya başladı.

Elti ile arkadas olmaya kalma bence zararli cikarsin gercekten :)
Eltim cok iyi diyen birinin bile eltisi ile cok sorunu olmustur..
Gorumce elti bunlar ortalik karistirirlar :)
Eltimde ilk zamanlar yapti bana bir iki kere
Dislerimi gosterdim simdi kuzu kuzuuuu :)

saolun kızlar yaaa aklıma onların düğün günü geldi belki de o gün yaşadıkları için kıskanıyor.
bunların düğün olduğu gün kuaförden geldik konvoy filan olacak kaynım tutturdu hadi gidelim diye.ailesi hazırlığını tamamlayamamış.neyse kaynım kapıda bekledi kız babasının elini öptü hemen aşağı indik.15 dk sonra çıkalım dedi ailesi kaynım 5 dk geçmeden tutturdu gidelim salona diye.biz biraz bekleyelim filan dedik kaynım orda kızın akrabalarını kastederek sana şu vampirleri başıma toplama demedimmi bilmem ne diye çok ağır konuştu.kız 1 saate yakın ağlamıştı.belki de o günden kalma bi psikolojiyle bana yaklaşıyo.

Herşeyi olabilir ama özgüveni yok bence...

Kişiliği de oturmamış olabilir bilemiyorum...

Sana da helal olsun arkadaşım melek gibi gelinsin herhalde...

Hep bana hep banacılara kim olursa tahammülüm yoktur benim...

komplexli bence
takma kafana he hos de gec canım ya kaydirigubbakcemile5

evet komplexli:) ama yine de takılıyorum işte.hani kıskançlık yapması ayrı birde laf sokmaya çalışmıyor mu deli oluyorum.yok bizim ordaki paardan şu kadara alırdın.yok öyle yok böyle.sinir oluyorum işte.

boş veer kıskanmazsa şaşır
gerçi istisnalar vardır herkez aynı kefeye konulmaz ama kaideyide bozmazlar
ben insanın sözlerine değil hareketlerine bakarım sen gene kendini değiştirme
bak eşin görmüş anlamış yakında başkalarıda anlar yada eltin bu huyunu değiştirir
kimbilir

Herşeyi olabilir ama özgüveni yok bence...

Kişiliği de oturmamış olabilir bilemiyorum...

Sana da helal olsun arkadaşım melek gibi gelinsin herhalde...

Hep bana hep banacılara kim olursa tahammülüm yoktur benim...

muhakkak benimde hatalarım vardır.pek melek sayılmam ama benim onu kıskanmam gerkirken bu işte bi terslik var:)

boş veer kıskanmazsa şaşır
gerçi istisnalar vardır herkez aynı kefeye konulmaz ama kaideyide bozmazlar
ben insanın sözlerine değil hareketlerine bakarım sen gene kendini değiştirme
bak eşin görmüş anlamış yakında başkalarıda anlar yada eltin bu huyunu değiştirir
kimbilir

umarım dediğin gibi değişir.can sıkıcı olmaya başladı çünkü.

müzmin elti rahatsızlığı,

ama sıkma canını inan herkeste var,bu forumdada çoooooook sık açılan bir konudur bu.

arkası gelecektir,dikkatli ol,bende ikitane öz ve üç beş tanede üveylerden olan elti var,:1shok:

özler sağolsunlar bir nevi kuma,hemde benden büyük çocukları var,:1shok:

üveylerde alışılmış elti imajını korumak için ellerinden geleni yaparlar sağolsunlar.
:roflol:

nemi yapıyorum ?

bir uzak duruyorum kaydirigubbakcemile4

iki allaha sığınıyorum :Saruboceq: sanada tavsiyem budur.a.s.

Kişiliği tam yerine oturmamış bir insanın hareketleri bunlar canım.Ne yazıkki o da sana elti olarak gelmiş ama en güzeli kafaya takmaman.Benim bunun görümce versiyonu var bende ne görse aynını alıp yaptırmaya meraklı,başka meziyetleri de var bu yüzden görüşmüyorum ama sen kaynananla oturduğun için pek şansın yok bu nedenle görmemezlikten gel canım.a.s.

müzmin elti rahatsızlığı,

ama sıkma canını inan herkeste var,bu forumdada çoooooook sık açılan bir konudur bu.

arkası gelecektir,dikkatli ol,bende ikitane öz ve üç beş tanede üveylerden olan elti var,:1shok:

özler sağolsunlar bir nevi kuma,hemde benden büyük çocukları var,:1shok:

üveylerde alışılmış elti imajını korumak için ellerinden geleni yaparlar sağolsunlar.
:roflol:

nemi yapıyorum ?

bir uzak duruyorum kaydirigubbakcemile4

iki allaha sığınıyorum :Saruboceq: sanada tavsiyem budur.a.s.

canımcım iyi de banim uzak durma imkanım yok haftaiçi 2-3 gün burda onun olmadığı gün kaynım burda de ki haftasonun sana kalıyo yok hafta sonuda gezmeye geliyolar buraya:)

Kişiliği tam yerine oturmamış bir insanın hareketleri bunlar canım.Ne yazıkki o da sana elti olarak gelmiş ama en güzeli kafaya takmaman.Benim bunun görümce versiyonu var bende ne görse aynını alıp yaptırmaya meraklı,başka meziyetleri de var bu yüzden görüşmüyorum ama sen kaynananla oturduğun için pek şansın yok bu nedenle görmemezlikten gel canım.a.s.

ben de görümce yok varda yok gibi eşimin üvey annesinin eski eşinden bi kızı var onla çok iyi anlaşıyoruz.ama uzak olduğumuz için belki gerçi üvey kaynanamlada pek güzel anlaşıyoruz ya neyse.ama bu elti demen gibi kişiliği pek oturmamış.hatta ilk evlendiklerinde eşi şehir dışında olduğ günlerde kaynanamın evine gitmesini istemedi.neymiş eşyalarına kıyamazmış.

ama yetişme tarzı o zaman kaynanam demiştide kadına içten içten kızmıştım annesinin evi istanbulda varoş bi semtteydi. bilmemnerenin varoşundn geldi de bizi beğenmiyo demişti.haklıymış kadın kız tam bi komplex yumağı.

gerçi ben de düşük gelirli bi ailenin çocuğuyum ama hiç böyle takıntılarım olmadı yaaa.yok yok ben ayrı bi cinsim ondan olabilir diyorum bazen:)

Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor geçim derecesi,benim de ailem çok iyi şartlara sahip değildi ama biraz kişilik meselesi bu.Bazıları da eltin gibi ne oldum delisi olabiliyor canım işte.

sende allha sığınacak :Saruboceq: ve yapacakları için yol vermeyeceksin.yasakkelime başkada alternatif yok zaten.:delphin:

Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor geçim derecesi,benim de ailem çok iyi şartlara sahip değildi ama biraz kişilik meselesi bu.Bazıları da eltin gibi ne oldum delisi olabiliyor canım işte.

evet galiba ne oldum delisi en uygun laf oldu.

Back
X