Tr den esimin anneannesi geldi 3 ayligina, gectigimiz haftalardada fenalasti hastaneye kaldirildi. Asthma var kendisinde. Bir haftadir hastanede, bende eltimde kv ile yazisip durumundan haberdar oluyoruz. Eslerimizde tabi. Evelki gun ziyaretine gittik esimle hastaneye ufak tefek gecmis olsun icim biseyler goturdum. Kreker biskuvi gibi, havlu fln. Bir haftadir gitmiyordu. Ne hikmetse dun o gitmis yemekler yapmis fln. Daha once niye akil edemediyse. Sirf bundan degil yani, ben kv gilde herzaman mutfakta yardim ederim, mutfak isler iste. Ben yaptikca o daha cok yapiyor. Hic oturasi yok. Allah Allah hani ben nerdeyse 10 yillik evliyim ve hep boyleydim. Yani o yapiyor diye ben daha cok yapmiyom. Kendisi 3-4 senelik evli. Eltimi sevmem bunu saklamam. Ama kv gilde bazen denk geliyoruz, onu bile istemiyorum ama yapcak bise yok. Ben insanlarin boyle fena degiacegini hic dusunemezdim. Bekarken hergun yazisirdik saatlerce, ozmnlar iyidimde simdi mi kotu olduk. Eltimin kiz kardesinide tanirim, iyidik. Oda dogru duzgun yazmaz oldu. Nerdeyse hic yani. Kiz kardesiyle ayni koydeeyiz, ve cocuklarimiz ayni krese gidiyor. Anca oralarda denk gelirsek gorusuyoz. Ne tuhaf hayat..