eltim değil ablası

edatpc6

O bir anne :) ;).
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
287
199
18
mrb arkadaslar bu benim ikinci hesabım telf. degistirdigim icin bu hesabi actim. Benim derdim eltmin ablasi ben 4 yillik evliyim ablasi 4 yildir esime kafayi takmıs durumda cok yakiniz gider geliriz birbirimize. En son olan olayi anlatayim gecen gun hep beraber misafirlige biyerw gidiyoruz esimi aramıs isten dönüste benide alırmısın diye esim isten gelirken almıs misafirlik icin alisveris yapmak icin markete girmis esimle beraber o kadinda girmis esim bisey dememis. tekrar arabaya binmisler ben esimi aradim o arada kizima mama almasini istedim eczaneye girms esim bende geleyimmi demis esime esimde abla sen otur demis. bu arada esimden 4 yas buyuk kendisi. arabaya binince arabanin benzini bitmis calismamis bunlar beraber arabaya benzin falan koymuslar. neyse esim beni aldi evden arabada gidiyoruz kadin bana bakarak hakanla gezdik benzini bitirdik dedi bi kahkaha patlatti o an sacini basini yolasim geldi ama ortam gerilmesin diye sustum esim arkasini döndü baktı la havle cekti yani demem o ki esimle benim arami bozma cabasinda ben bu cabaya anlam veremiyorum ne yapmam lazim bi akil lutfenn

ciddiye aldığınızı belli etmeyin ama takip edin hareketlerini. bir şey söylerseniz kendini önemli bir şey zanneder.

Eşinle kous muhattap olmasın.
Bu hareket tekrarlanırsa boşanırım de.
esimin bu konuda bir sucu oldugunu dusunmuyorum esim uzak durmaya calistikca bu kadin yanasiyo bu kadina karsi nasil davranmam gerek

Çok yakınız gider geliriz diyosunuz. Madem haz etmiyosunuz art niyetli kadın gidip gelmeyin eşinizle muhatap etmeyin
kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti

Eşin uzak durmaya çalışsa benı şuraya götürürmüüsn dedığınde göturmezdi.
beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis

beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis
Ne olursa olsun madem böyle bır rahatsızlıgın var eşine söyle bır daha muhattap olmasın ve bi zahmet görüşmeyin ya sevmediğiniz , güvenmedıgınız ınsanları evınıze sokmayın .

Örnek : Eda gök , Emrah Albayrak

Yani kusura bakmayın ama hiçbir kadın hakkında böyle düşündüğü başka bir kadınla ne eşini görüştürür ne gider gelir. Samimiyiz diyosunuz. Nasıl oluyo?

Ne olursa olsun madem böyle bır rahatsızlıgın var eşine söyle bır daha muhattap olmasın ve bi zahmet görüşmeyin ya sevmediğiniz , güvenmedıgınız ınsanları evınıze sokmayın .

Örnek : Eda gök , Emrah Albayrak
dimi yaa ben onlara çok üzüldüm :( o sinemi de çok beğenirdim, ne aci

• Beğen
Reactions: H E
başka ne gibi olaylar oldu mesela
ilk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik olduk

Back
X